Brooijmans Analytics

Alle informatie om je bedrijf aan te sturen zit in verschillende tools. Het is lastig om te zien of er voldoende aanvragen binnen komen en of je de juiste kandidaten kent. Dit kan leiden tot minder klanten en minder resultaat. Vervelend, want je wilt juist groeien. En klanten die vaker terugkomen, omdat jij snapt waar het om gaat.

Samenwerking met Carerix 

Als je Carerix in combinatie met andere applicaties en bronnen gebruikt, is een standaard of maatwerk dashboard interessant voor jou. Het voegt informatie uit allerlei bronnen samen tot slimme inzichten. Het geeft je de handvaten om snel te schakelen in sales en recruitment funnel en om marketing campagnes te verbeteren.

Het is gebouwd met de veelgebruikte technologie van Microsoft Power BI. Optimaliseer je omzet en conversie, zonder dat je zelf het data-model hoeft uit te vinden. Alles zit in de tool en het is eenvoudig en efficiënt voor ieder recruitmentbureau, groot en klein. Samen zorgen we ervoor dat je de inzichten op de beste manier inzet voor jouw bedrijf.

Contactpersoon

Gerelateerde partners

Benieuwd hoe onze oplossing voor jou werkt?

Vraag een demo aan en zie hoe Carerix voor jou werkt. Op basis van jullie workflow en werkprocessen en onze ruime ervaring geven wij jou een gepersonaliseerde demo. Ook nemen we je mee in de technologische ontwikkelingen rondom recruitment.