Solid Online

Solid Online koppelt data uit verschillende bronnen met elkaar en helpt organisaties creatiever en slimmer te werken om zo de best mogelijke service te verlenen. Solid doet dit door data te stroomlijnen en processen te optimaliseren. Gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en stabiliteit staan hierbij voorop. Zo stelt Solid organisaties in staat efficiënter te worden en wordt hiermee de basis gelegd voor groei.

Samenwerking met Carerix

De connector: Het flexibele koppelplatform voor de flexbranche. De Connector zorgt voor een naadloze integratie tussen softwarepakketten. Met een abonnement op de Connector worden je datastromen flexibel ingericht. Handmatig overtypen of het importeren van Excel lijsten is niet meer nodig. Gegevens blijven zo in ieder pakket actueel en correct. De meeste bedrijven gebruiken verschillende softwarepakketten. Als frontoffice bijvoorbeeld een ATS (Applicant Tracking System) voor het recruitment proces, een planner en een urenregistratiepakket. Daarnaast een backoffice om te verlonen en doorgaans ook een financieel systeem. Ieder softwarepakket heeft echter zijn eigen indeling, waardoor de systemen meestal niet op elkaar aansluiten. Dan moeten gegevens van het ene naar het andere systeem handmatig worden overgetypt of met Excel worden overgezet. Dit kost veel tijd en is foutgevoelig. Het is echter essentieel dat de data overal synchroon en correct blijft. Om dit op te lossen, laten bedrijven vaak een eigen koppeling bouwen. Dit is een tijdrovende en dure oplossing en zodra er iets wijzigt in een van de pakketten, is de koppeling verouderd en moeten bedrijven opnieuw investeren in software ontwikkeling. Met de Solid Online Connector integreer je al je systemen en zijn handmatige acties verleden tijd. Het koppelen van je Carerix omgeving aan andere applicaties was nog nooit zo eenvoudig!

Overige services

  • Datamigratie
  • Data accuraat overzetten naar je nieuwe systeem
  • Uren Transformer
  • Urenbestanden snel importeren, ontrafelen en verwerken
  • Facturen Transformer
  • Facturen klantspecifiek aanpassen en versturen

Benieuwd hoe onze oplossing voor jou werkt?

Vraag een demo aan en zie hoe Carerix voor jou werkt. Op basis van jullie workflow en werkprocessen en onze ruime ervaring geven wij jou een gepersonaliseerde demo. Ook nemen we je mee in de technologische ontwikkelingen rondom recruitment.