Talmark

Talmark is dé specialist. Zij verbinden kennis van recruitment met creatief vermogen in branding, digital marketing en webtechnologie. Talmark biedt oplossingen voor digitale communicatie voor HR bemiddelaars en werkgevers. Als een van de weinige digital marketing agencies in Nederland focust Talmark zich volledig op het vinden, verleiden, boeien en betrekken van talenten.

Samenwerking met Carerix

Smart Recruitment Website (SRSx)

Recruitmentsites of werken-bij-websites draaien om VVBB; Vinden, Verleiden, Boeien en Betrekken. Laat daarom ook je website door Carerix verzorgen en kies voor Smart Recruitment Site (SRSx); daarmee is Carerix het aanspreekpunt voor je recruitment software én recruitmentwebsite.

Met SRSx van Carerix beschik je over een state-of-the-art website, die volledig geïntegreerd is met je Carerix Applicatie, met voor de recruitmentbranche geoptimaliseerde plug-ins.

  • Keuze uit verschillende responsive designs, volledig aan te passen naar je eigen look & feel
  • Ingericht vanuit het perspectief van talent acquisition
  • Volledig ontzorgd, verzekerd van de laatste updates. Alles wordt getest
  • Continue zoekmachineoptimalisatie voor alle grote zoekmachines
  • Geen onverwachte kosten
  • Geen zorgen meer over de achterliggende techniek. Carerix verzorgt alle updates. Je hoeft alleen nog teksten en afbeeldingen toe te voegen of te wijzigen en dat is gemakkelijk en simpel door het Content Management Systeem WordPress.

Contactpersoon

Benieuwd hoe onze oplossing voor jou werkt?

Vraag een demo aan en zie hoe Carerix voor jou werkt. Op basis van jullie workflow en werkprocessen en onze ruime ervaring geven wij jou een gepersonaliseerde demo. Ook nemen we je mee in de technologische ontwikkelingen rondom recruitment.