Up in Business

Up is marktleider in de toepassing van Recruitment Marketing Automation voor Bureau Recruitment en Corporate Recruitment. We helpen recruiters met behulp van gedragsdata de ambitie en het moment van overstap van hun latent zoekend talent te kunnen voorspellen.

Samenwerking met Carerix

Up zet de kandidaat centraal en niet de vacature. Met de samenwerking tussen Carerix en Up kun jij vandaag nog beginnen met het inzetten van Recruitment Marketing Automation. Met RMA bouw je structureel aan betekenisvolle relaties met talenten, die organisch een voorkeur ontwikkelen voor jouw merk. Wij hebben de techniek en de content om het spel te veranderen, terwijl anderen slechts de regels oprekken.

De RMA-engine combineert het beste van leadgeneratie, employer branding en contentmarketing in één digitale tool. Wil je ook Recruiment Marketing Automation inzetten voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer tijdens een (online) demo.

Contactpersoon

Gerelateerde partners

Benieuwd hoe onze oplossing voor jou werkt?

Vraag een demo aan en zie hoe Carerix voor jou werkt. Op basis van jullie workflow en werkprocessen en onze ruime ervaring geven wij jou een gepersonaliseerde demo. Ook nemen we je mee in de technologische ontwikkelingen rondom recruitment.