Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Partnership Carerix en Step2Go; een win-win-win-situatie

Door Mark Bassie (Flex-Beheer)

Step2Go is reseller van Carerix en biedt slimme oplossingen voor recruiters en werkgevers. Met behulp van het Step2Go Recruitment Platform wordt recruitment software toegankelijk voor werkgever en kleinschalige recruitmentbureaus (veelal bestaande uit één à twee recruiters), alsmede MKB bedrijven. Een doelgroep waar veelal met Excel-sheets en beperkte recruitment-tooling wordt gewerkt en voor wie het lastig is om zelf een oplossing zoals deze van Carerix in te richten en te onderhouden. We praten met Corné Janssen, oprichter Step2Go.
Carerix wordt compleet ingericht aan de recruiter ter beschikking gesteld, inclusief het gebruik van In Goede Banen voor de zichtbaarheid van de vacatures, stelt Corné Janssen. De dienstverlening van Step2Go omvat hiernaast het beheer en de helpdesk.

‘Een bijkomend voordeel is dat deze bemenst wordt door recruiters. Dat betekent, dat onze klanten niet alleen een fantastisch systeem ter beschikking hebben om hun recruitment- processen optimaal uit te kunnen voeren, maar ook dat zij zich volledig kunnen focussen op hun primaire proces.’

Optimale ondersteuning en begeleiding

Aanvullend kan er gebruik worden gemaakt van de expertise van Step2Go met betrekking tot de marketing in recruitment. Dat laatste wordt steeds belangrijker, om ook als kleinere organisatie zichtbaar te zijn in de arbeidsmarkt, stelt Janssen. Daarbij moet gedacht worden aan het inzetten Social Media of het leveren van een recruitment-website. ‘Omdat in het team van Step2Go veel expertise en ervaring aanwezig is, met betrekking tot recruitment in de breedste zin van het woord, kunnen wij onze klanten optimaal ondersteunen en begeleiden. Wij begrijpen als geen ander wat de behoeftes van onze klanten zijn.’
Carerix ondersteunt Step2Go als re-seller voor dit concept en zorgt ervoor dat de medewerkers van Step2Go goed opgeleid en getraind zijn. Hiernaast wordt er met succes op het commerciële vlak samengewerkt.

Een mooie samenwerking

Corné Janssen kent Carerix al vanuit de tijd dat hij werkte als interim-manager. Aansluitend aan deze opdracht is hij het concept gaan uitwerken en heeft hij zich verder verdiept in de beschikbare ATS-systemen. ‘ Bij Carerix was ik direct welkom en stonden ze open om deze mooie samenwerking aan te gaan. De praktische insteek van Carerix in de gesprekken, samen met het vertrouwen dat ze op voorhand aan mij gaven, maakt dat het heel prettig is om samen te werken met hen. Ik vind ook dat ze heel goed luisteren naar onze vragen en specifieke behoeftes’.

Op de vraag wat de toekomstplannen zijn van Step2Go antwoord geeft Janssen aan dat ze stevig willen gaan groeien. ‘We willen toe naar een verdubbeling van het aantal users in onze Carerix omgeving en onze dienstverlening verder uitbouwen. Hierbij staat een hoge klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel’.

Geïnteresseerd in de diensten van Step2Go of behoefte aan meer informatie? wervingsoftware-voor-recruiters.step2go.nl

Lees meer nieuws