Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

PERSBERICHT | Partnership tussen Carerix en Jobdigger verhoogt de kwaliteit van leadgeneratie binnen de recruitmentsector

‘Dankzij de integratie in Carerix kunnen recruiters in Jobdigger eenvoudig belangrijke leads vinden en vervolgens de rest van het lead-traject oppakken.’

Delft/Arnhem, 1 oktober 2017 – Carerix, leverancier van recruitment oplossingen voor corporate recruiters en intermediairs, en Jobdigger zijn een partnership aangegaan waarbij de vacaturezoekmachine van Jobdigger is geïntegreerd binnen het Carerix-platform. Hierdoor kunnen recruiters binnen de Carerix-omgeving kwalitatief hoogstaande leads genereren. Dankzij de integratie is het kopiëren van gegevens verleden tijd hetgeen de kans op fouten vermindert en bovendien een tijdsbesparing oplevert voor de recruiters. Zij hebben met één druk op de knop een compleet, nauwkeurig en actueel vacatureoverzicht, verrijkt met contactgegevens en zonder dubbele vacatures.

Jobdigger is een vacaturezoekmachine voor arbeidsmarktprofessionals met als doel om de hele online arbeidsmarkt (inclusief jobboards, sociale media en corporate websites) inzichtelijk te maken. Jobdigger richt zich op klantgroepen als uitzendorganisaties, outplacementbureaus, recruiters en bedrijven die geïnteresseerd zijn in arbeidsmarktanalyses. Uitzendorganisaties en werving- en selectiebedrijven gebruiken Jobdigger voornamelijk voor leadgeneratie. Zo krijgen intercedenten bijvoorbeeld te zien welke vacatures er de afgelopen dag(en) zijn geplaatst door bedrijven binnen een straal van 15 kilometer.

“Terwijl andere bronnen, zoals Google, maar een deel van de online vacaturemarkt blootleggen, bieden wij met Jobdigger de meest complete, nauwkeurige en actuele oplossing voor arbeidsbemiddelaars die op zoek zijn naar leads”, aldus Björn Hijmans, oprichter en mede-eigenaar van Jobdigger. “Dankzij de integratie in Carerix kunnen recruiters in Jobdigger eenvoudig belangrijke leads vinden en vervolgens de rest van het lead-traject oppakken. Na een succesvol afgeronde pilot is de eerste gezamenlijke klant een feit, namelijk uitzendorganisatie Iduet. We hopen dat er nog vele zullen volgen.”

“Voor Carerix heeft de samenwerking met Jobdigger belangrijke toegevoegde waarde”, stelt Reinald Snik, CEO van Carerix. Jobdigger geeft inzicht in de volledige Nederlandse online arbeidsmarkt. Het stelt onze klanten in staat om proactief in te spelen op de arbeidsvraag met de inzet van Big Data en analysemogelijkheden.”

Over Carerix

Carerix is leverancier van recruitment oplossingen die corporate recruiters en intermediairs faciliteren om te komen tot de beste match. De oplossingen worden in de vorm van een SaaS-model gehost en geleverd via beveiligde datacenters. Carerix is opgericht in 2003 en telt op dit moment meer dan 70 medewerkers en meer dan 650 klanten waaronder (werkmaatschappijen van) Randstad, USG, Adecco, DPA, Manpower en gespecialiseerde intermediairs in ICT, oil & gas, finance en service-industrie. Carerix bedient dagelijks meer dan 10.000 gebruikers, verspreid over 17 landen en werkt samen met verschillende strategische partners. Naast de hoofdvestiging op de nieuwe locatie Cornerstone Business park Rotterdam The Hague Airport, heeft Carerix ook een ontwikkellocatie in Kiev. Voor meer informatie: www.carerix.com

Over Jobdigger

Jobdigger verzamelt vacatures van het gehele Nederlandse web, inclusief jobboards, sociale media en corporate websites. Dagelijks worden honderdduizenden bronnen bezocht. Gevonden vacatures worden geanalyseerd, ontdubbeld en geclassificeerd in beroepsklassen. Ook worden vacatures verrijkt met bedrijfs- en contactgegevens. De informatie van Jobdigger wordt gebruikt door arbeidsmarktprofessionals voor leadgeneratie, arbeidsmarktanalyses en het plaatsen van kandidaten. Bezoek www.jobdigger.nl voor meer informatie.

Noot voor de redactie
Voor redactionele informatie kunt u contact opnemen met Influx PR, Gerline van Wijnen, telefoon: 055 3663034 of e-mail: carerix@influx-pr.com.

Lees meer nieuws