Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

PERSBERICHT: Carerix en Solid Online bundelen krachten in het koppelen van frontoffice en backoffice voor uitzend- en detacheringsbureaus

Rotterdam, 30 januari 2020 – Carerix, leverancier van slimme recruitment technologie voor bureau- en corporate recruitment teams, introduceert als eerste in haar markt de samenwerking met Solid Online. Samen brengen ze een nieuwe oplossing om verschillende backoffice systemen te koppelen met Carerix. Hiermee worden handmatige administratieve handelingen verlaagd en het aantal correcte verloningen en facturen wordt verhoogd.

Verschil back- en frontoffice systemen

Backoffice systemen, zoals HelloFlex, Easyflex en AFAS, verzorgen de uren, verloning en facturatie voor de geplaatste medewerker. Deze processen zijn zeer sterk afhankelijk van de Nederlandse wetgeving. Die druk vanuit de wetgeving zorgt ervoor dat de software roadmap zich daar op richt en het frontoffice deel vaak minder aandacht krijgt, en minder ontwikkeld is.

Als frontoffice software, ondersteunt Carerix bedrijven bij het vinden, verleiden en matchen van talent aan vacatures. Dat is een commercieel recruitment proces waarbij het via sourcing, multiposting, campagnes, talentpooling, matching tot een geplaatste medewerker komt.

Het combineren van de backoffice met frontoffice is essentieel voor een naadloze samenwerking tussen deze 2 groepen binnen bureaus. Samen met Solid Online gaat Carerix de bureaus laten excelleren met een koppeling naar het backoffice systeem. Gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en stabiliteit staan hierbij voorop.

Waarom samen met Solid Online?

Arco Westbroek, Head of Products bij Carerix: “Door onze sterke frontoffice-groei onder de uitzend- en detacheringsbureaus kregen we steeds meer verzoeken om te kunnen koppelen met backoffice software. We merken dat onze klanten ook graag advies krijgen om bepaalde backoffice processen verder te stroomlijnen en te automatiseren. Solid Online heeft een staat van dienst als het gaat om advies, stroomlijnen en verder automatiseren van uren, verloning en facturatie componenten. Dan kunnen ze ook het vraagstuk oplossen van het koppelen van front- naar backoffice en andersom. De koppeling is inmiddels een feit en wordt op dit moment al door enkele klanten gebruikt. De komende periode zullen steeds meer softwarepartijen via ConnectYourFlex aan Carerix worden gekoppeld.” Aldus Arco Westbroek.

“Het is vanaf het eerste contact makkelijk en snel schakelen, waardoor we op hele korte termijn een goede integratie hebben kunnen opzetten. Dat is zeker niet altijd vanzelfsprekend.” Vertelt Pieter Hoekstra, directeur van Solid Online. “De koppeling is op zo’n manier gemaakt dat het per aansluiting een kwestie is van configureren, of je nu HelloFlex, Easyflex of AFAS gebruikt, alles valt op deze manier met elkaar te koppelen.”

Over Carerix

Carerix is sinds 2003 leverancier van slimme recruitment technologie voor bureau- en corporate recruitment teams. Carerix is een toonaangevende en internationale speler binnen de recruitment-, uitzend- en detacheringsbranche. Samen met professionele partners levert Carerix geïntegreerde state-of-the-art recruitment oplossingen waarmee onze klanten zich kunnen onderscheiden in de markt. Carerix bedient dagelijks meer dan 850 klanten en 15.000 gebruikers, verspreid over 17 landen. Naast de hoofdvestiging op locatie Rotterdam The Hague Airport, heeft Carerix ook een ontwikkellocatie in Kiev. Carerix is sinds 2018 onderdeel van de Pixid Group met vestigingen in Londen en Parijs.

Voor meer informatie: www.carerix.com.

Over Solid Online

Solid Online is ruim 25 jaar actief in de uitzendbranche als koppelingspartner in het verbinden en integreren van verschillende systemen. Solid Online helpt organisaties creatiever en slimmer te werken en de best mogelijke service te verlenen. Ze doen dit door data te stroomlijnen; het inzichtelijk maken van wat er niet goed gaat en hoe dat beter kan. Ze maken processen schaalbaar en optimaliseren ze. Daarmee wordt herhalend werk overbodig en worden onnodige fouten voorkomen. Zo stelt Solid Online organisaties in staat continu effectiever en efficiënter te worden, vergroten ze de capaciteit en wordt de basis gelegd voor groei.

Voor meer informatie: www.connectyourflex.com
www.solidonline.com

Noot voor de redactie:

Voor redactionele informatie of een afbeelding van hoge resolutie kun je contact opnemen met marketing@carerix.com. Voor inhoudelijke vragen of verzoeken om te koppelen, kun je contact opnemen met pmt@carerix.com

Lees meer nieuws