Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

PERSBERICHT: Carerix verhuist naar Cornerstone Business park Rotterdam The Hague Airport

Delft, 30 augustus 2017 – Carerix, leverancier van recruitment oplossingen voor corporate recruiters en intermediairs, verhuist op maandag 11 september naar de nieuwe locatie op Rotterdam Airport. Het nieuwe onderkomen voldoet beter aan de internationale (groei) ambities van Carerix waarbij vliegveld en hotels op een steenworp afstand zijn gelegen.

Reinald Snik, CEO van Carerix is trots op de nieuwe locatie: “Na bijna 14 jaar succesvol te hebben geopereerd vanaf het universiteitsterrein van de TU in Delft, zijn we toe aan een nieuwe stap. Carerix is de afgelopen jaren sterk gegroeid en dit vraagt om passende huisvesting met voldoende ruimte voor verdere groei. Ook de bereikbaarheid met openbaar vervoer en de parkeervoorzieningen zijn uitstekend geregeld.”

De verhuizing vindt plaats op donderdag 7 en vrijdag 8 september 2017. De diverse afdelingen zijn per telefoon en email te bereiken. Vanaf maandag 11 september 2017 is Carerix volledig operationeel op het nieuwe adres!

Cornerstone Business park Rotterdam The Hague Airport
Rotterdam Airportplein 28
3045 AP Rotterdam

Het nieuwe telefoonnummer: +31 (0)85 743 04 50

Over Carerix

Carerix is leverancier van recruitment oplossingen die corporate recruiters en intermediairs faciliteren om te komen tot de beste match. De oplossingen worden in de vorm van een SaaS-model gehost en geleverd via beveiligde datacenters. Carerix is opgericht in 2003 en telt op dit moment bijna 50 medewerkers en meer dan 650 klanten waaronder (werkmaatschappijen van) Randstad, USG, Adecco, DPA, Manpower en gespecialiseerde intermediairs in ICT, oil & gas, finance en service-industrie. Carerix bedient dagelijks meer dan 10.000 gebruikers, verspreid over 17 landen en werkt samen met verschillende strategische partners. Naast de hoofdvestiging op het TU Delft Science park, heeft Carerix ook een ontwikkellocatie in Kiev. Voor meer informatie: www.carerix.com

Noot voor de redactie:
Voor redactionele informatie kunt u contact opnemen met Influx PR, Gerline van Wijnen, telefoon: 055 3663034 of e-mail: carerix@influx-pr.com

Lees meer nieuws