Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

PERSBERICHT: Mimir multiposting ontwikkelt als eerste partner geheel zelfstandig interactieve client applicatie binnen Carerix-platform

Logo_Mimir_600x600Delft/Leiden, 19 mei 2016 – Mimir multiposting is de eerste Carerix-partner die een volledig werkende applicatie heeft ontwikkeld op basis van Carerix Software Development Framework. De interactieve client draait geheel zelfstandig binnen het Carerix-platform en maakt op de achtergrond gebruik van de laatste versie van de Mimir multiposting webdiensten. De client is zelflerend en leert per klant hoe deze zijn vacatures op vacaturebanken indeelt. Dit maakt snellere doorplaatsing van vacatures mogelijk.

De Mimir multiposting interactieve client biedt Carerix-klanten een groot aantal voordelen. De client voelt en werkt als een standaard Carerix-onderdeel BINNEN de Carerix applicatie en maakt gebruik van de laatste functionaliteit die binnen Mimir multiposting beschikbaar is. De klant behoudt de volledige controle over de categorisering van zijn vacatures op vacaturebanken, waarbij de client hem optimaal ondersteunt.

Mimir multiposting onderscheidt zich door software te leveren die het beheer van vacatures op vacaturebanken een integraal onderdeel van de recruitmentsoftware maakt. De webdiensten van Mimir multiposting zijn sinds 2011 beschikbaar binnen Carerix.

Reinald Snik, directeur Carerix is verheugd over het feit dat Mimir Multiposting de eerste partner is die geheel zelfstandig via het nieuwe Carerix partner developement framework een koppeling met Carerix heeft gemaakt.

Centraal in de martkbenadering van Carerix staat ons partner eco systeem. De samenwerking van software oplossingen bepaalt het succes van onze klanten. Voorheen waren wij altijd actief en direct betrokken in de ontwikkeling van koppelingen. Echter met het nieuwe framework bieden wij de partners een Market Place waarin veel sneller koppelingen, modules en diensten kunnen worden ontwikkeld in het belang van onze klanten.

Ook Guido Rusch, directeur Mimir Multiposting is positief:

Het bouwen van de interactieve client ging erg snel en de samenwerking met Carerix verliep soepel. De interactieve client vervangt de huidige webdiensten die Mimir multiposting sinds 2011 binnen Carerix aanbiedt. Ik verwacht met de nieuwe applicatie een groot aantal nieuwe Carerix-klanten van vacature multipostdiensten te gaan voorzien in 2016.

Over Carerix

Carerix is leverancier van recruitment- en detacheringssystemen voor personeelsintermediairs, die in de vorm van een SaaS-model worden gehost en geleverd via beveiligde datacenters. Carerix is opgericht in 2003 en telt op dit moment bijna 50 medewerkers en meer dan 650 klanten, waaronder (werkmaatschappijen van) Randstad, USG, Adecco, DPA, Manpower en gespecialiseerde intermediairs in ICT, oil & gas, finance en service-industrie. Carerix bedient dagelijks meer dan 10.000 gebruikers, verspreid over 17 landen en werkt samen met verschillende strategische partners. Naast de hoofdvestiging op het TU Delft Science park, heeft Carerix ook een ontwikkellocatie in Kiev. Voor meer informatie: www.carerix.com

Over Mimir multiposting

Mimir multiposting biedt sinds 2006 webservices om vacatures op vacaturebanken te beheren. Mimir multiposting is de enige leverancier van multipostdiensten die het volledige beheer van vacatures 100% vanuit de recruitmentsoftware zelf laat verlopen. Carerix klanten kunnen sinds 2011 hun vacatures eenvoudig en snel plaatsen op de gewenste jobboards door gebruik te maken van de Mimir multiposting technologie. Voor meer informatie: www.mmimir.nu

Lees meer nieuws