Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Carerix and Secure Design strengthen ‘The World of Chain’
Deel deze pagina

PERSBERICHT: Randstad Italië kiest voor ATS-platform van Carerix

Rotterdam, 4 december 2018 – Carerix, leverancier van recruitment en staffing oplossingen voor intermediairs en corporate recruiters, heeft de CRM/ATS implementatie bij Randstad Italië succesvol afgerond. Sinds 26 november is Carerix het centrale Search & Match-platform voor de ruim 1800 recruiters/consultants bij Randstad Italië. De Carerix-applicatie is geïntegreerd in de Randstad Italië backoffice waardoor Carerix fungeert als de frontoffice voor alle 287 vestigingen in Italië.

Krachtig platform

Randstad Italië heeft met Carerix geïnvesteerd in een futureproof oplossing voor hun Search & Match-activiteiten in alle 287 vestigingen. Volgens Randstad Italië zijn met name de mogelijkheden van de flexibele workflow voor alle business processen en de uitgebreide API’s en connectivity onderscheidend. Daarnaast maakt Randstad Italië gebruik van het sterke ecosysteem van Carerix met lokale en internationale partneroplossingen. Verder wordt het ecosysteem gebruikt om de Randstad Innovation Fund investeringen (zoals Checkster – Referentie checks, Pymetrics – assessments en Montage – Video) standaard beschikbaar te maken voor alle twaalf Randstad landen die werken met de Carerix-applicatie.

Professionele samenwerking

De implementatie is inmiddels succesvol afgerond met een officiële go-live op 26 november jl. samen met de Belgische partner ‘HRlinkIT’ en de Italiaanse partner ‘Reply’ zijn de integraties naar de backofficesystemen en nieuwe website van Randstad Italië gerealiseerd.

Daniele Spatari, Directeur IT Randstad Italië: “De belangrijkste redenen om voor Carerix te kiezen zijn de beschikbare en toekomstbestendige technologieën, integratiemogelijkheden en de user experience. Carerix is een prettige omgeving voor onze consultants omdat alle relevante informatie in één scherm wordt getoond. Waarbij wij ook in staat zijn om de juiste stuurinformatie te genereren richting onze decision makers. Carerix is binnen Randstad een ‘proven technology’ en wordt reeds gebruikt in twaalf andere Randstad Operating Countries. Hierdoor profiteren wij van de best practices uit die verschillende landen.”

Europese groei

De keuze van Randstad Italië voor Carerix betekent een verder versteviging van onze footprint binnen Europa”, stelt Mark Hopman, Directeur Internationale Accounts bij Carerix. “Het is voor ons opnieuw een erkenning dat wij de specifieke processen en alle business lines kunnen ondersteunen met ons platform. In Nederland en België is Carerix al jaren een van de marktleiders. Voor verdere groei is onze focus op Europa erg belangrijk; dit als global partner van Randstad, maar uiteraard ook voor vele andere internationale klanten. Op dit moment genereert Carerix meer dan 50% van zijn omzet buiten Nederland.”

Over Carerix

Carerix is leverancier van recruitment- en detachering oplossingen die corporate recruiters en intermediairs faciliteren om te komen tot de beste match. De oplossingen worden in de vorm van een SaaS-model gehost en geleverd via beveiligde datacenters. Carerix is opgericht in 2004 en telt op dit moment meer dan 70 medewerkers en meer dan 850 klanten waaronder (werkmaatschappijen van) Randstad, USG, Adecco, DPA, Manpower en gespecialiseerde intermediairs in ICT, oil & gas, finance en service-industrie. Carerix bedient dagelijks meer dan 15.000 gebruikers, verspreid over 17 landen en werkt samen met verschillende strategische partners. Carerix is onderdeel van de PIXID Group met kantoren in Parijs, Londen, Rotterdam, Kiev en Casablanca. Voor meer informatie: www.carerix.com

Noot voor de redactie:

Voor redactionele informatie kun je contact opnemen met Influx PR, Gerline van Wijnen, telefoon: 055 3663034 of e-mail: carerix@influx-pr.com.

Lees meer nieuws