Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Recruiting Innovation Day München


Carerix nam deel aan de Recruiting Innovation Day. In een bijzonder warm München (33 graden) gaf Ann-Katrin Luhmann van Carerix een presentatie over de rol van recruitmentbureaus in Duitsland.
Recruiting Innovation Day is bedoeld om de innovatieve ideeën van diverse Nederlandse bedrijven naar Duitsland over te brengen. Naast Carerix zijn dat onze partners Cammio, Textkernel en Broadbean.

Nederland blijkt een stuk verder te zijn qua recruitmenttechnologie dan Duitsland dit volgens Wolfgang Brickwedde een bekende Duitse Blogger (een soort Duitse Mark Drees). Hij schrijft over de Duitse recruitmentwereld op zijn website: www.competitiverecruiting.de

De eerste Recruiting Innovation Day is zeer succesvol verlopen; de Duitsers waren blij verrast met onze komst en technologie. Later dit jaar zal er nogmaals een Recruiting Innovation Day georganiseerd worden.

Kent u nog Duitse collega’s die toe zijn aan onze Hollandse innovatie? Dan horen wij dit graag! Neem hierover contact op via marketing@carerix.com

 

Lees meer nieuws