Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Werf& Jaarcongres voor bureau recruiters
Deel deze pagina

Recruitment en Branding: a love story

Afgelopen dinsdag stond Building Heroes Nederland samen met Carerix op het Werf& Jaarcongres voor bureaurecruiters. Hier werden verschillende inspirerende sessies gegeven over de essentie van een (employer) brand en hoe je hiermee je recruitment activiteiten kunt versterken.

Deze tweede editie van het jaarcongres staat in het teken van hoe je als (bureau) recruiter succesvol blijft en in staat bent mee te bewegen in deze tijden van verandering. Want hoe bereik je als recruiter de beste kandidaat? En waarom is de “why” voor recruiters ook belangrijk? Tijdens 12 verschillende break-out sessies wordt door middel van praktijkcases antwoord gegeven op deze vraag. Naast deze break-out sessies zijn er ook 3 keynote sprekers, en is er uiteraard de mogelijkheid om te netwerken met vakgenoten.

Samen bouwen aan een nieuwe toekomst

Steven Vastenhoud, Data & Intelligence manager bij Building Heroes en Alain Vacquier, Customer Success Manager bij Carerix haken in op de vraag: “waarom is de “why” ook voor recruiters zo belangrijk?” en vertellen: Recruitment & Branding: A love story.

Met een duidelijke “why” kun je volgens Vastenhoud al je recruitmentactiviteiten versterken. Het geeft richting aan je primaire proces en zorgt bovenal voor duidelijkheid aan hetgeen wat er dagelijks gecommuniceerd wordt. In samenwerking met Freelancersunited weet deze snel groeiende recruitmentorganisatie zich te ontwikkelen tot een bedrijf met niet alleen een duidelijke branding, maar ook een duidelijk doel. Duidelijk wordt dat dit doel niet kan worden bereikt door de huidige manier van werken.

De samenwerking tussen Carerix en Building Heroes levert Building Heroes een bijzondere innovatieve Recruitment Marketing Machine op. Waarom? Omdat ze consequent en consistent de why vertalen naar elke vezel van de organisatie. Dit uit zich niet alleen in de mensen die er werken, maar ook in het ATS dat gebruikt wordt.

Hoe heeft de “why” invloed op het ATS dat gebruikt wordt?

Door vanuit de why te bepalen wat je wel en niet nodig hebt aan data in een ATS, wordt het mogelijk om je bezig te houden met datgene wat je als organisatie nodig hebt. Voor Building Heroes heeft dit ertoe geleid dat iedereen (weer) doet wat echt belangrijk is voor het bedrijf: ‘werken aan de ontwikkeling en betrokkenheid van onze heroes’. Aldus, Vastenhoud.

Werk altijd vanuit de why, hou het simpel, en doe dit met de juiste partners. Partners die jouw behoeften snappen, met je meedenken en blijven ontwikkelen.

Lees meer nieuws