• Customize je eigen workflows
  • Gebruiksgemak met sterke UX/UI
  • Persoonlijk contact van Demo tot en met Support

Recruitment platform

Met ons recruitment platform kun je eenvoudig vanuit één systeem kandidaten matchen. Carerix is sinds 2003 leverancier van CRM systemen en ATS voor personeelsintermediairs, volledig in de cloud en optimaal beveiligd. Intussen maken meer dan 1050 klanten en 17.000 gebruikers verspreid over 19 landen dagelijks gebruik van onze systemen.

Vraag demo aan

Een Cloud based recruitment platform voor het gehele proces

Als je recruiter bent, kun je met een Cloud based recruitment platform in minder tijd de beste kandidaten vinden, matchen en plaatsen. Wie wil dat nu niet? Je houdt eenvoudig overzicht en het levert daarnaast ook nog tijdswinst op! Met onze jarenlange expertise, ondersteunen wij jouw organisatie optimaal met een modern Cloud based platform. Het hele proces van CRM, werving & selectie en detachering wordt vanuit één systeem geregeld.

Volledig aan te passen oplossing

Het recruitment platform heeft een intuïtieve interface en is volledig zelf aan te passen aan de markt waarin jouw bedrijf actief is. Jouw processen en workflow zijn immers uniek en wij spelen hier graag op in door het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Bovendien is jouw applicatie altijd up-to-date is en volledig beveiligd. Op elk device, overal.

Neem contact met ons op!

Wil je voortaan ook sneller, eenvoudiger en vanuit één systeem kandidaten matchen? Wil je graag meer informatie over de diverse edities uitzendsoftware die Carerix aanbiedt? Neem dan contact met ons op via +31(0)85 743 04 50. Ook is het mogelijk om op locatie een demo van de systemen te krijgen.

Met integraties het onderscheid maken

Wil je je onderscheiden van andere recruitmentbureaus. Wij hebben een zeer uiteenlopend aanbod aan integraties waarmee je jouw recruitmentactiviteiten verder kunt optimaliseren en uitbreiden. Heb je vragen over onze producten? Neem dan telefonisch contact met ons op, door te bellen naar +31(0)85 743 04 50.

Naar Integraties

Vraag een demo aan

Andere onderwerpen