Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Ontdek de mogelijkheden van Carerix

Recruitment software vergelijken

Bent u al enige tijd recruitment software aan het vergelijken, maar heeft u de beste aanbieder van dit type software nog niet gevonden? Neem dan eens contact op met Carerix. Wij beschikken over ruime kennis over en ervaring met CRM en ATS systemen voor personeelsintermediairs. Omdat wij beseffen dat niet ieder uitzendbureau en iedere recruiter hetzelfde is, passen wij onze softwareoplossing aan de behoeftes van onze klant aan. Uw processen optimaliseren is immers onze doelstelling.

Ontdek de voordelen die
onze software uw bedrijf kan bieden
Leverancier van CRM & ATS systemen voor personeelsintermediairs
Deskundige implementatie & ondersteuning
Uitgebreid aanbod aan modules
Waarom u voor het recruitment software van Carerix zou moeten kiezen?
  • Omdat u bij ons een softwareoplossing ontvangt die volledig aan de behoefte van uw bedrijf voldoet. Bent u een startende recruiter? Dan is onze Starters editie uiterst geschikt.
  • Wilt u alle procedures in één oogopslag in beeld en zicht houden op alle commerciële activiteiten binnen uw organisatie? Overweeg dan onze Werving en Selectie editie eens.
  • Heeft u behoefte aan één systeem van waaruit u kunt werven, selecteren en uw plaatsingen beheren binnen een aanzienlijk kortere tijd? Overweeg dan onze Detachering editie eens.
  • Daarnaast bieden wij ook een Corporate editie aan. Om u als recruiter te onderscheiden, is het misschien ook goed om eens naar ons aanbod aan aanvullende modules te kijken.
Vraag een demo aan