• Customize je eigen workflows
  • Gebruiksgemak met sterke UX/UI
  • Persoonlijk contact van Demo tot en met Support

Recruitment software vergelijken

Ben je al enige tijd op zoek naar een recruitment systeem? Ben je recruitment software aan het vergelijken, maar heb je de beste aanbieder van dit type software nog niet gevonden? Neem dan eens contact op met Carerix. Wij beschikken over ruime kennis over en ervaring met ATS & CRM systemen voor personeelsintermediairs. Omdat wij beseffen dat niet ieder uitzendbureau en iedere recruiter hetzelfde is, passen wij onze softwareoplossing aan de behoeftes van onze klant aan. Jouw processen optimaliseren is immers onze doelstelling.

Vraag demo aan

Het beste recruitment systeem

Wanneer je recruitment software gaat vergelijken, dan is het goed om te weten dat de software die Carerix heeft ontwikkeld maar liefst 10.000 gebruikers per dag heeft. Onze gebruikers bevinden zich bovendien niet alleen in Nederland, maar ook in vele landen daarbuiten. Vandaag de dag is Carerix meer dan 650 klanten van dienst. Wil je jezelf als recruiter onderscheiden? Kijk dan ook eens naar het uitgebreide aanbod van state-of-the-art partner integraties.

Welk recruitment systeem?

Kies de softwareoplossing die volledig aan de behoefte van jouw bedrijf voldoet. Ben je een startende recruiter? Heb je bijvoorbeeld behoefte aan één systeem van waaruit je kunt werven, selecteren en jouw plaatsingen beheren? Dan is onze Detachering editie de oplossing. Wil je alle procedures in één oogopslag in beeld hebben en zicht houden op alle commerciële activiteiten binnen jouw organisatie? Kies dan voor de Werving en Selectie editie. Daarnaast is er ook een zeer uitgebreide Corporate editie.

Diverse edities

Besluit je om het beste recruitment systeem aan te schaffen? Onze adviseurs vertellen je graag alles over alle voordelen die onze software te bieden heeft. Heb je vragen over een bepaalde editie of vraag je jezelf af welke editie het meest geschikt is voor jouw bedrijf? Neem dan gerust even contact op met één van onze adviseurs, via het nummer +31(0)85 743 04 50. Ook is het mogelijk om op locatie een demo te krijgen.

Met integraties het onderscheid maken

Wil je je onderscheiden van andere recruitmentbureaus. Wij hebben een zeer uiteenlopend aanbod aan integraties waarmee je jouw recruitmentactiviteiten verder kunt optimaliseren en uitbreiden. Heb je vragen over onze producten? Neem dan telefonisch contact met ons op, door te bellen naar +31(0)85 743 04 50.

Naar Integraties

Vraag een demo aan

Andere onderwerpen