• Customize je eigen workflows
  • Gebruiksgemak met sterke UX/UI
  • Persoonlijk contact van Demo tot en met Support

Recruitment softwarepakket

Met ons recruitment platform kun je eenvoudig vanuit één systeem kandidaten matchen. Carerix is sinds 2003 leverancier van CRM systemen en ATS voor personeelsintermediairs, volledig in de cloud en optimaal beveiligd. Intussen maken meer dan 1050 klanten en 17.000 gebruikers verspreid over 19 landen dagelijks gebruik van onze systemen.

Vraag demo aan

Recruitment softwarepakket: voor iedere doelgroep een speciale editie

Carerix werd in 2003 opgericht met als doel CRM en ATS systemen voor personeelsintermediairs te leveren. Inmiddels maken dagelijks 17.500 mensen verspreid over 19 landen gebruik van onze slimme online oplossingen. Wij beseffen ons dat ieder recruitmentbureau andere behoeftes heeft en daarom hebben wij verschillende edities ontwikkeld. Zo kunnen wij iedereen die actief is in de recruitment een geschikt softwarepakket aanbieden.

Wil je vanuit één systeem kunnen werven, selecteren en plaatsen en daarmee jouw werkzaamheden vlotter en effectiever laten verlopen? Misschien moet je eens onze Werving en Selectie editie overwegen. Ook bieden wij een Detachering en Corporate editie aan te bieden.

Neem contact met ons op!

Wil je voortaan ook sneller, eenvoudiger en vanuit één systeem kandidaten matchen? Wil je graag meer informatie over de diverse edities uitzendsoftware die Carerix aanbiedt? Neem dan contact met ons op via +31(0)85 743 04 50. Ook is het mogelijk om op locatie een demo van de systemen te krijgen.

Innovatieve technologieën combineren

Carerix combineert innovatieve technologieën en netwerken van derden met het recruitment softwarepakket dat wij aanbieden. Dit resulteert in een scala van losse modules die een aanvulling vormen voor uw recruitment softwarepakket. Hiermee kun je recruitment activiteiten verder optimaliseren en uitbreiden.

Heb je vragen over het recruitment softwarepakket dat wij je kunnen aanbieden? In een persoonlijk gesprek en demonstratie geven wij je een helder advies en oplossing gericht op de beste ‘Candidate- en User experience’. Je kunt ons telefonisch bereiken via +31(0)85 743 04 50.

Naar Oplossingen

Vraag een demo aan

Andere onderwerpen