Recruitment thema's

Met onze Recruitment Thema’s delen we graag onze oplossingen en onze kijk op diverse belangrijke thema’s binnen de recruitment branche.
Hoe houden we overzicht met verschillende communicatiekanalen? Hoe zorgen we voor overzichtelijke Dashboards en rapportages en hoe maken we het jou als gebruiker zo makkelijk mogelijk in jouw dagelijkse werk?

Dit zijn onze thema’s

 

Recruitment Automation

Herhalende activiteiten voor jou als recruiter wil je zo veel mogelijk automatiseren. Automatisering is een breed begrip en toepasbaar op ieder vlak binnen jouw dagelijkse werk. Waar je automatiseert bepaal jij met Carerix Recruitment Automations.

Lees meer overRecruitment Automation overRecruitment Automation

Search & Match

Benut je database optimaal en zoek zowel vanuit de kandidaat als de vacature. Laat ons jou helpen bij het maken van de beste matches.

Lees meer overSearch & Match overSearch & Match

Omnichannel Communicatie

Appen, sms'en, mailen of bellen, ze kunnen altijd bij jou terecht. Alle communicatie wordt automatisch gelogd in Carerix en is inzichtelijk voor jou en jouw collega’s.

Lees meer overOmnichannel Communicatie overOmnichannel Communicatie

Recruitment Analytics & Dashboards

Carerix-data ontsluiten in jouw bestaande BI Tool of direct 6 praktische Dashboards in Qlik of PowerBI met de mogelijkheid om uit te bouwen.

Lees meer overRecruitment Analytics & Dashboards overRecruitment Analytics & Dashboards

Lean Recruitment

De dagelijkse recruitment dynamiek maakt het voor recruiters lastig focus te houden op wat belangrijk is en op welk moment. Door jou informatie aan te bieden op het juiste moment helpen we jou sneller en efficiënter te werken.

Lees meer overLean Recruitment overLean Recruitment

Recruitment Marketing Automation

Dat Marketing Automation zich bewezen heeft in de retail is niets nieuws. Binnen recruitment waarschijnlijk ook niet, maar wat kan je nu eigenlijk met Marketing Automation in de praktijk als recruiter?

Lees meer overRecruitment Marketing Automation overRecruitment Marketing Automation

CRM voor Recruitment

CRM, Customer Relationship Management of binnen Recruitment ook wel gebruikt voor Candidate Relationship Management. Onderhoud je contacten op het juiste moment.

Lees meer overCRM voor Recruitment overCRM voor Recruitment

Recruitment Website & Employer Branding

Een goede recruitment- en werkenbij-website speelt een belangrijke rol bij het aantrekken van kandidaten en het bevorderen van een positieve candidate journey.

Lees meer overRecruitment Website & Employer Branding overRecruitment Website & Employer Branding

Best of breed

Of het nu gaat om een Marketing Automation pakket, multiposting, match-technologie of verloningssoftware, jij maakt de keuze uit onze uitgebreide marketplace met integraties.

Lees meer overBest of breed overBest of breed

Wet & Regelgeving

Met Carerix heb je alle controle om te voldoen aan het proces van gegevensbescherming.

Lees meer overWet & Regelgeving overWet & Regelgeving

Meer in Knowledge

Blijf altijd op de hoogte