• Customize je eigen workflows
  • Gebruiksgemak met sterke UX/UI
  • Persoonlijk contact van Demo tot en met Support

Recruitment Tools

Ben je op zoek naar de beste en handigste online recruitment tools voor jouw organisatie? Wil je graag processen optimaliseren en ben je daarom op zoek naar een geschikt softwarepakket? Contact opnemen met Carerix is dan een goed idee. Wij hebben namelijk diverse online recruitment tools ontwikkeld die het gehele proces van kandidaat bemiddeling ondersteunen. Hiermee krijg je beter inzicht in profielen van nieuwe talenten, wat natuurlijk leidt tot betere kandidaten. Bovendien levert het je heel wat tijdswinst op!

Vraag demo aan

Recruitment tools om efficiënter te werken

Goede recruitment software is gebouwd om je werk uit handen te nemen. Met de juiste recruitment tools kun je namelijk doeltreffender werken. Met de online recruitment tools van Carerix verbeter je eenvoudig zowel werkprocessen als de candidate experience. De recruitment software is gebouwd als Cloud systeem. Dit betekent dat je altijd toegang hebt tot jouw data via elk apparaat dat een browser heeft. Het hele proces van CRM, werving & selectie en detachering wordt vanuit één systeem geregeld.

Diverse online recruitment tools

Alle systemen zijn modulair en dus volledig aan te passen aan jouw behoeften en wensen van het moment. Kies de oplossing die het beste bij jouw bedrijf aansluit:

  • Corporate editie: deze editie biedt optimale en complete mogelijkheden in het recruitmentproces van nieuwe medewerkers
  • Werving en selectie editie: om eenvoudig en snel zicht te hebben op alle procedures en commerciële activiteiten binnen jouw bedrijf
  • Detachering editie: hiermee kun je vanuit één systeem werven, selecteren en plaatsen, maar ook contracten genereren, urenregistraties verzorgen en het facturatieproces aansturen

Neem contact met ons op!

Wil je voortaan ook sneller, eenvoudiger en vanuit één systeem kandidaten matchen? Wil je graag meer informatie over de diverse edities uitzendsoftware die Carerix aanbiedt? Neem dan contact met ons op via +31(0)85 743 04 50. Ook is het mogelijk om op locatie een demo van de systemen te krijgen.

Vraag een gratis demo aan

Denk je dat recruitment tools van Carerix jou kunnen helpen bij het optimaliseren van jouw werkzaamheden? Ben je geïnteresseerd in een integratie van onze softwareoplossingen? Neem dan contact met ons op via +31(0)85 743 04 50. Je kunt ook op locatie een demo krijgen.

Naar Integraties

Vraag een demo aan

Andere onderwerpen