Carerix Roadshow

De nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de recruitmentbranche

De Carerix Roadshow is ons klant event. Met verschillende interessante break-out sessies en een Keynote speaker is het elke keer weer een groot succes.
Tijdens de Roadshow nemen we onze klanten mee in de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de recruitmentbranche, en presenteren we onze Roadmap.

Carerix Roadshow 2019

Op 21 mei 2019 vond de zesde editie van de drukbezochte Carerix Roadshow plaats. In het imposante Hulstkamp Gebouw in Rotterdam kwamen meer dan 400 man bij elkaar om inspiratie op te doen tijdens interessante breakout sessies en te netwerken met elkaar op een groot partner plaza. We blikken terug op een succesvolle dag met mooie hoogtepunten.

Carerix Roadshow 2019

  • Roadshow 2019

Carerix Roadshow 2018

De Carerix Roadshow 2018 was in ‘De Broodfabriek’ in Rijswijk. Hét gratis klantevent over de trends, ontwikkelingen, producten en diensten van Carerix en haar partners.

Met een pre-sessie van Sief Khafagi (Facebook), een enthousiaste en energieke keynote van Ben van der Burg, 28 partner integratie demonstraties, 13 inspirerende break-out sessies en 400 bezoekers een bomvolle maar bovenal mooie dag.

Carerix Roadshow 2018

  • Roadshow 2018

Carerix Roadshow 2016

Op 6 oktober 2016 was de vierde editie van de Carerix Roadshow. Hét gratis klantevent over de trends, ontwikkelingen, producten en diensten van Carerix en haar partners. Dit keer op een wel heel bijzondere locatie, namelijk de Rijtuigenloods in Amersfoort. Een gezellige en bovenal inspirerende dag met een vleugje magie.

Meer dan 300 klanten werden door Keynote spreker Jan Reinder, mentalist en bekend van FOX TV, in verwondering gebracht door zijn show waarin de beïnvloeding- en beslissingsprocessen in het hoofd van de kandidaat centraal stond. Daarnaast was er ook dit jaar weer een uitgebreid programma met inspirerende break-out sessies rond informatieve thema’s als trends en ontwikkelingen, wet DBA, recruitment marketing, WBP en verschillende Carerix product sessies met praktische tips.

Carerix Roadshow 2016

  • Roadshow 2016

Carerix Roadshow 2015

De Carerix Roadshow 2015 overtrof dit jaar alle verwachtingen in Theater Hotel Figi te Zeist. We kijken terug op een drukbezochte en enerverende middag met een knipoog naar James Bond. Naast een spectaculaire Keynote lezing sloten we de dag dan ook geheel in stijl af met de film Spectre.

Carerix Roadshow 2015

  • Roadshow 2015

Carerix Roadshow 2014

Na de zeer succesvolle roadshow van het jaar ervoor met ruim 400 bezoekers organiseerde Carerix de Roadshow 2014 in het Postillion te Bunnik.

Het was weer een interessant programma, daarbij stonden de ontwikkelingen in onze industrie en de roadmap van Carerix centraal. Samen met onze partners worden de diverse onderwerpen tot in detail belicht in parallelsessies. Ook was er weer een marktplaats om te netwerken met collega’s uit de branche en uitgebreid te spreken met onze partners en de medewerkers van Carerix.

Carerix Roadshow 2014

  • Roadshow 2014

Carerix Roadshow 2013

De eerste Carerix Roadshow in 2013 was meteen een succes!De Roadshow 2013 was op landgoed Duin en Kruidberg te Santpoort én in België (Antwerpen).

Carerix Roadshow 2013

  • Roadshow 2013