Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Carerix Roadshow

De nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de recruitmentbranche

Roadshow

De Carerix Roadshow is ons jaarlijks terugkerend event. Met verschillende interessante break-out sessies en een Keynote speaker is het elk jaar weer een groot succes.

Tijdens de Roadshow nemen we onze klanten mee in de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de recruitmentbranche, en presenteren we onze Roadmap.

Carerix Roadshow 2019

Op 21 mei 2019 vond de zesde editie van de drukbezochte Carerix Roadshow plaats. In het imposante Hulstkamp Gebouw in Rotterdam kwamen meer dan 400 man bij elkaar om inspiratie op te doen tijdens interessante breakout sessies en te netwerken met elkaar op een groot partner plaza. We blikken terug op een succesvolle dag met mooie hoogtepunten.


Bekijk de Roadshow 2019
Roadshow 2016


Op 6 oktober 2016 was de vierde editie van de Carerix Roadshow. Hét gratis klantevent over de trends, ontwikkelingen, producten en diensten van Carerix en haar partners. Dit keer op een wel heel bijzondere locatie, namelijk de Rijtuigenloods in Amersfoort. Een gezellige en bovenal inspirerende dag met een vleugje magie.

Meer dan 300 klanten werden door Keynote spreker Jan Reinder, mentalist en bekend van FOX TV, in verwondering gebracht door zijn show waarin de beïnvloeding- en beslissingsprocessen in het hoofd van de kandidaat centraal stond. Daarnaast was er ook dit jaar weer een uitgebreid programma met inspirerende break-out sessies rond informatieve thema’s als trends en ontwikkelingen, wet DBA, recruitment marketing, WBP en verschillende Carerix product sessies met praktische tips.

Carerix Roadshow 2014

Na de zeer succesvolle roadshow van 2013 met ruim 400 bezoekers organiseerde Carerix de Roadshow 2014 in het Postillion te Bunnik.

Het was weer een interessant programma, daarbij stonden de ontwikkelingen in onze industrie en de roadmap van Carerix centraal. Samen met onze partners worden de diverse onderwerpen tot in detail belicht in parallelsessies. Ook was er weer een marktplaats om te netwerken met collega’s uit de branche en uitgebreid te spreken met onze partners en de medewerkers van Carerix.

Bekijk de Roadshow 2014

De eerste Carerix Roadshow (2013) was meteen een succes!

De Roadshow 2013 was op landgoed Duin en Kruidberg te Santpoort én in België (Antwerpen).

 

 

Bekijk de Roadshow 2013