Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Carerix Roadshow 2019

Dinsdag 21 mei is het zover: de Carerix Roadshow 2019. Ons jaarlijks event waarin we je op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen in de recruitmentbranche. Dit jaar op een prachtige locatie: Het Hulstkamp Gebouw in Rotterdam.

Save the Date: Dinsdag 21 mei​

​Google Agenda​ »   of   Outlook Agenda​ »

Zet de datum vast in je agenda, want het belooft wederom een inspirerende dag te worden. Verdere informatie en de mogelijkheid tot inschrijving volgt!

Spreker plenaire sessie: Johnny Campbell

Johnny CampbellVind & bind talent als een Ninja!

In het tijdperk van AI en Automation is nog steeds veel verborgen menselijk potentieel. Tijdens de plenaire sessie laat Johnny je zien hoe recruiters die menselijke potentie kunnen ontdekken.
Leer de Tips & Tricks voor het vinden & binden van mensen. Plaats talenten als een Ninja! Net als de 50.000+ Ninja’s die cursussen bij Johnny’s bedrijf volgen.

Bio

Johnny is the co-founder en CEO van SocialTalent, ‘s werelds meest populaire ‘learning experience’ platform voor recruiters. Alleen al in 2018 hebben zij meer dan 250 bedrijven, waaronder Randstad, Manpower, Adecco en Brunel, geholpen om ieder meer dan 4 miljoen extra omzet te genereren.

Naast het najagen van wereldwijde dominantie, is Johnny druk met het opvoeden van 4 jongens samen met zijn vrouw Jill. Tussen de babyvoedingen door, leest hij eindeloos boeken, rent hij meerdere keren per week en fietst hij tegenwoordig naar werk. Alles om de adrenaline te laten stromen.