Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Biografieën sprekers Roadshow 2020

Nicol Tadema (Voor Tekst)

Na 10 jaar in diverse rollen werkzaam geweest te zijn in de wondere wervingswereld, richtte Nicol Tadema in 2011 Voor Tekst, het tekstbureau voor arbeidsmarktcommunicatie, op. Met haar team schrijft, traint en adviseert Nicol als het gaat om teksten binnen arbeidsmarktcommunicatie. Ook is Nicol bestuurslid van Recruiters United en auteur van Werven met Woorden. Haar devies: ‘Liever 3 goede reacties dan 50 middelmatige’.Nicol Tadema adviseert om het schrijven van vacatureteksten echt op de kaart te zetten binnen de organisatie. “Met Google for Jobs word je nu zichtbaar afgerekend op de kwaliteit van je vacaturetekst.

Marc Ham (Carerix)

Marc Ham is Technisch Consultant bij Carerix, met specialisaties in rapportages, financiën en koppelingen. Hij is sinds 2007 werkzaam voor Carerix en heeft ook in het verleden veel met Carerix gewerkt als recruiter. Momenteel bestaan zijn werkzaamheden vooral uit het inrichten van de Carerix facturatie module en het uitwerken van maatwerk rapportages in samenwerking met Carerix gebruikers.

Alwin Baaij (Carerix)

Al ruim 7 jaar werkt Alwin Baaij als International Business Consultant voor Carerix. Hij onboardt nieuwe organisaties en begeleidt optimalisaties bij klanten welke al langer bekend zijn met Carerix. Door zijn ervaring toe te passen als Best Practice Business Cases verlopen implementaties en optimalisaties vlot. Daar nauwe samenwerking met de Carerix beheerders de inrichting van Carerix goed in te regelen zodat Carerix een passende plek krijgt in het IT landscape van de opdrachtgever.

Marjolein Bouwer (Carerix)

Op jonge leeftijd begonnen met werken en op natuurlijke wijze in het recruitmentvak gerold. Marjolein Bouwer is actief geweest bij werkgevers als Young Capital en USG People. Zij is in 2018 bij Carerix begonnen als Consultant en sinds november 2018 is Marjolein actief als Customer Success Manager, waar zij de perfecte combinatie tussen inhoud en strategie toepast om klanten succesvol te laten werken met Carerix.

Lies Permentier (HRlinkIT)

Lies is product unit manager bij HRlinkIT en een echte ‘people & technology’ enthusiast. Met haar ervaring in automation en recruitment analytics is ze ervan overtuigd dat technologie oneindig veel mogelijkheden biedt voor recruitment en er nog te veel kansen onbenut blijven. Samen met haar team maakt ze next level recruitment automation mogelijk en helpt ze recruitmentbureaus groeien met een doordachte strategie en slimme technologie.

Dirk Meeuws (OnRecruit)

Dirk Meeuws is bij OnRecruit verantwoordelijk voor het platform en de levering daarvan naar haar klanten. Dirk komt over de vloer en denkt strategisch mee met veel klanten over hoe ze beter kunnen worden in hun recruitment aan de hand van verzamelde data. Daardoor heeft Dirk veel kennis en ervaring opgedaan in welke inzichten bedrijven nou echt helpen beter te worden in hun werving.

Alain Vacquier (Carerix)

Alain Vacquier is Senior Customer Success Manager bij Carerix. Na zijn studie is hij de commerciële arbeidsbemiddeling ingestapt. Hierin heeft hij bij zowel Michael Page als USG People diverse functies vervuld, waarbij hij in zijn laatste functie bij Unique landelijk verantwoordelijk was voor het Executive Label. Als Senior Customer Success Manager is hij het eerste aanspreekpunt voor de relaties van Carerix waarbij advies, trends en ontwikkelingen belangrijke speerpunten zijn.

Geert-Jan Waasdorp (Intelligence Group)

Geert-Jan is entrepreneur en investeerder op het snijvlak recruitment, arbeidsmarkt en data. Hij is oprichter van Intelligence Group, Europees marktleider op gebied van arbeidsmarktdata & tech. Hij is mede grondlegger van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie, Werf&, Arbeidsmarktkansen en de start-ups Recruitment Accelerator en Recruiteverywhere.com.

Marc van Dijk (MVD Management)

Al 8 jaar lang implementeert Marc van Dijk Carerix bij klanten in binnen- en buitenland. Als International Business Consultant gebruikt hij zijn opgedane kennis dagelijks om ook bij bestaande Carerix klanten de ingerichte omgeving te optimaliseren naar de mogelijkheden van vandaag de dag. Marc vindt niets leuker dan samen met Carerix gebruikers de beoogde resultaten te behalen. Hij is dan ook iedere dag met plezier bezig met zijn vak.

Misja van der Velden (Carerix)

Misja is Sales Manager bij Carerix en daarnaast actief voor de sales trajecten binnen de vertical ICT. Hij heeft voor langere tijd bij meerdere gerenommeerde detacheringsorganisaties gewerkt, waardoor hij een goede sparringspartner is. Misja is in staat om de juiste vertaling van het proces naar de techniek te maken, zodat onze klanten ondersteund worden bij het leveren van betere prestaties op het gebied van productiviteit en efficiency.

Luuk van Neerven (Joboti)

Luuk van Neerven studeerde Marketing in Groningen in de tijd dat een bekende reclame-uiting nog volop actueel was: “Half the money spend on advertising is wasted; the trouble is we dont know which half.” Nu Marketing veel meer data gedreven is, verdiept Luuk zich graag in technologie. Na diverse Marketing- en Sales-rollen in de Farmaceutische industrie, kwam hij via een vriend op het Recruitment pad. Met het runnen van een Werving en Selectiebureau als eerste stap, gevolgd door een aantal jaar interim corporate recruitment, kent hij de Recruitment wereld. Waardevolle ervaring die hij nu bij Joboti inzet om door middel van technologie en (WhatsApp) chatbots in het bijzonder, het recruitment proces bij klanten te optimaliseren.

Robbie Sakkers (Ratecard)

Robbie Sakkers is oprichter en CEO van Ratecard, de online feedback- en reputatiemanagementtool Ratecard waarvan meer dan 8.500 bedrijven in 32 landen en 9 talen succesvol gebruikmaken. Hij presenteert deze break-outsessie gezamenlijk met Sander Fransen van SalesRecruiters en Tristan Nijboer van Seven Stars, beide succesvolle intermediairs die al jarenlang gebruikmaken van Carerix.

Sven Versluijs (Secure Design)

Sven Versluijs is directeur bij het webbureau Secure Design. In de afgelopen jaren heeft hij ruim 80 Carerix klanten geïnspireerd om de volgende stap te maken op het web. Door zijn drang continu te innoveren en trends en ontwikkelingen niet alleen te volgen maar ook uit te proberen zorgt hij ervoor dat hij continu op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Hierbij vindt hij het een uitdaging om de klant mee te nemen in de wereld van het web en een passende oplossing te kiezen die de klant helpt de volgende stap te maken.

Jelmer Zuidema (Roadtrip)

Jelmer Zuidema (Founder Roadtrip). Met Roadtrip maakt Jelmer bedrijven hun recruitment proces data-informed. Waar liggen de kansen, waar moet geïnvesteerd worden en hoe zorg je ervoor dat je top talent bereikt, aantrekt en behoudt? Baseer je beslissingen niet op onderbuikgevoel, maar onderbouw deze met de juiste data.

Marnick Vandebroek (Stand Up to Stand Out)

Marnick Vandebroek is een veelgevraagde en gewaardeerde Belgische keynote spreker en trainer op het gebied van storytelling, leiderschapscommunicatie en personal branding gekoppeld aan innovatie, digitale transformatie en verandering binnen organisaties. Hij helpt, traint en coacht meer dan honderd ondernemers, managers en professionals in heel Europa om zich op de meest krachtige manier uit te drukken. Hij runt zijn bedrijf, Stand Up Company, samen met zijn vrouw en zakenpartner, Natalie Vandergraesen en is ook de auteur van het zakenboek Stand Up to Stand Out: jezelf op de meest krachtige manier uitdrukken.Marnick heeft een achtergrond in digitale marketing, HR, stand-up comedy, is een gecertificeerde NLP (neuro-linguïstisch programmeren) beoefenaar en gewoon een stand-up guy. Op persoonlijk vlak is hij gelukkig getrouwd en heeft hij twee geweldige katten.Daarnaast houdt hij van schrijven, tekenen, komedie, obstacle runs en gewichtheffen in de sportschool zoals Arnold Schwarzenegger.

Bo Stevens (Carerix)

Bo Stevens is Product Owner bij Carerix. Hij heeft internationale communicatie gestudeerd in Maastricht. In de eerste twee jaar van zijn carrière vervulde hij diverse recruiterfuncties binnen het Ministerie van Binnenlandse Zaken en het Ministerie van Financiën. Bo is begonnen bij Carerix als Accountmanager en actief geweest in verschillende rollen. Inmiddels is hij als Product Owner verantwoordelijk voor het internationale development team en de vertaling van de trends in de recruitmentmarkt naar slimme productoplossingen en innovaties.

Hans Rook (Carerix)

Hans werkt sinds 2014 voor Carerix in diverse rollen. Sinds 2019 werkt hij als Product Owner Partnerintegraties en is hij verantwoordelijk voor alle partneroplossingen die het Carerix platform biedt. Samen met verschillende development teams werkt hij aan nieuwe integraties met innovatieve recruitment tools en doorontwikkeling van reeds geïntegreerde tools.

Rozanne Hagendoorn (Carerix)

Rozanne Hagendoorn, Internationaal Business Consultant en Trainer in het Customer Success Team van Carerix, brengt met diverse jaren ervaring in de Recruitmentbranche de wensen van klanten in kaart en vertaalt deze naar een functionele en technische oplossing in Carerix. Ze voorziet onze klanten van on-site consultancy en (maatwerk) trainingen in Europa, voor zowel de Carerix applicatie als diverse partnerintegraties.

Ricardo Risamasu (Talmark)

Ricardo is partner bij het bureau Talmark, de creative digital agency voor bedrijven die zich willen onderscheiden op de arbeidsmarkt. Ricardo en zijn team helpen werkgevers en arbeidsbemiddelaars beter zichtbaar en vindbaar te zijn. Voor kandidaten van de vacatures van vandaag en talent voor de jobs van morgen.

Arco Westbroek (Carerix)

Hij adviseert werkgevers, variërend van data gedreven doelgroepgerichte werving, employability tot en met internationale recruitment- en locatievraagstukken. Geert-Jan is ondernemer, inspirerend spreker en auteur en leeft de arbeidsmarkt in al haar facetten.

Richard Baas (ConnectYourFlex)

Richard Baas is werkzaam als Senior Consultant bij ConnectYourFlex. Na zijn studie bedrijfskundige informatica is hij zijn gehele loopbaan werkzaam in de Flexbranche op het snijvlak van IT en business. Eerst ruim 17 jaar vanuit het hoofdkantoor van de intermediair en sinds het laatste jaar bij ConnectYourFlex. In mijn huidige rol ligt de focus met name op informatie analyse en innovatie van het koppelplatform.

Jan Hermsen (Accord)

Jan Hermsen is al 17 jaar operationeel & commercieel verantwoordelijk binnen de uitzendwereld. Vanuit die rol de kracht van social mogen ervaren.