• Customize je eigen workflows
  • Gebruiksgemak met sterke UX/UI
  • Persoonlijk contact van Demo tot en met Support

SaaS Recruitment Software

Carerix biedt SaaS (Software-as-a-Service) recruitment software aan waarmee jouw bedrijf bijna het volledige werving- en selectieproces kan automatiseren en vergemakkelijken. Met een softwarepakket via een SaaS-model ben je zelf geen eigenaar van het systeem, maar krijg je op afstand toegang tot de recruitment software die geïnstalleerd staat op onze de server. Deze toegang wordt verleend via een Cloud verbinding.

Vraag demo aan

SaaS recruitment software ontzorgt jouw organisatie

Met een SaaS-model maakt jouw bedrijf gebruik van de software, maar heb je geen zorgen over het onderhoud ervan. Zo worden updates en bug fixes automatisch door ons uitgevoerd. Ook bieden wij je een complete helpdesk aan. Carerix is al sinds 2003 leverancier van recruitment software voor personeelsintermediairs, die wordt gehost en geleverd via beveiligde datacenters. Intussen maken meer dan 850 klanten en 15.000 gebruikers verspreid over 17 landen, dagelijks gebruik van onze systemen.

Recruitment software die is aangepast aan jouw specifieke behoeftes
Recruitmentbureaus zijn niet allemaal hetzelfde en dat snappen wij maar al te goed. Daarom hebben wij diverse edities van onze online software oplossingen ontwikkeld, zodat wij voor iedere specifieke bedrijfssituatie of -wens van een uitzendbureau passende software kunnen bieden. Wil je vanuit één systeem kunnen werven, selecteren en plaatsen en daarmee jouw werkzaamheden vlotter en effectiever laten verlopen? Kies dan voor de Werving en Selectie editie. Daarnaast zijn er ook nog een Corporate editie en Detachering editie beschikbaar.

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de SaaS recruitment software die Carerix aanbiedt? Neem contact met ons op via +31(0)85 743 04 50. Ook is het mogelijk om op locatie een demo van de systemen te krijgen.

Met integraties het onderscheid maken

Wil je je onderscheiden van andere recruitmentbureaus. Wij hebben een zeer uiteenlopend aanbod aan integraties waarmee je jouw recruitmentactiviteiten verder kunt optimaliseren en uitbreiden. Heb je vragen over onze producten? Neem dan telefonisch contact met ons op, door te bellen naar +31(0)85 743 04 50.

Naar Integraties

Vraag een demo aan

Andere onderwerpen