• Customize je eigen workflows
  • Gebruiksgemak met sterke UX/UI
  • Persoonlijk contact van Demo tot en met Support

Detachering software

Ben je op zoek naar een leverancier van software pakketten die jouw werkzaamheden betreffende detachering helpen te optimaliseren? Carerix is jouw partner. Wij bieden personeelsintermediairs CRM & ATS systemen die het gehele proces van kandidaten bemiddeling ondersteunen. Onze slimme toepassingen zorgen voor betere inzichten in profielen van talenten voor recruiters, intercedenten en detacheerders. Zo hebben zij de beste kandidaten sneller gevonden.

Vraag demo aan

Het gemak van goede detachering software

Met de software van Carerix voor detachering koppel je eenvoudig relatie, kandidaat en vacature aan elkaar. Dit levert je heel veel efficiëntie en tijdwinst op! Heb je een plaatsing gerealiseerd, dan kun je met de software snel en gemakkelijk de arbeidsvoorwaarden en financiële afspraken vastleggen. Het is een compleet systeem, inclusief een online urenregistratie en facturatie mogelijkheden.

Heeft jouw organisatie detachering software nodig?
Carerix biedt online softwarepakketten aan voor CRM, recruitment en detachering. Wij kunnen je een oplossing bieden die aansluit op jouw specifieke situatie en bedrijfswensen. In ons aanbod vind je diverse soorten softwarepakketten, waaronder:

Werving en selectie editie: om eenvoudig en snel zicht te hebben op alle procedures en commerciële activiteiten binnen jouw bedrijf
Detachering editie: hiermee kun je vanuit één systeem werven, selecteren en plaatsen, maar ook contracten genereren, urenregistraties verzorgen en het facturatieproces aansturen
Corporate editie: deze editie biedt een optimale candidate experience in het recruitmentproces van nieuwe medewerkers

Naar Oplossingen

Neem contact met ons op!

Wil je voortaan ook sneller, eenvoudiger en vanuit één systeem kandidaten matchen? Wil je graag meer informatie over de diverse edities uitzendsoftware die Carerix aanbiedt? Neem dan contact met ons op via +31(0)85 743 04 50. Ook is het mogelijk om op locatie een demo van de systemen te krijgen.

Modulair systeem

Deze edities zijn allen nog uit te breiden met diverse integraties, waarmee je nog meer uit uw Carerix platform kunt halen. Bent je benieuwd met welke software pakketten jouw bedrijfsvoering ten aanzien van CRM, recruitment en detachering kunt optimaliseren. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van een keuze. In een persoonlijk gesprek en demonstratie geven wij jou een helder advies en oplossing gericht op de beste “Candidate- en User experience”. Je kunt ons telefonisch bereiken via het nummer +31(0)85 743 04 50.

Naar Integraties

Vraag een demo aan

Andere onderwerpen