• Customize je eigen workflows
  • Gebruiksgemak met sterke UX/UI
  • Persoonlijk contact van Demo tot en met Support

Software voor uitzendbureau

Met ons recruitment platform kun je eenvoudig vanuit één systeem kandidaten matchen. Carerix is sinds 2003 leverancier van CRM systemen en ATS voor personeelsintermediairs, volledig in de cloud en optimaal beveiligd. Intussen maken meer dan 1050 klanten en 17.000 gebruikers verspreid over 19 landen dagelijks gebruik van onze systemen.

Vraag demo aan

Software voor uitzendbureaus, aangepast aan jouw specifieke behoeftes

Recruitmentbureaus zijn niet allemaal hetzelfde en daar is Carerix zich bewust van. Daarom hebben wij diverse edities van onze online software oplossingen ontwikkeld, zodat wij voor iedere specifieke bedrijfssituatie of -wens van een uitzendbureau passende software kunnen bieden. Wilt je de screening, sollicitatiegesprekken en -afhandeling sneller laten verlopen en een optimale candidate experience in het recruitmentproces van de nieuwe medewerkers creëren? Dan is onze Corporate editie een zeer geschikte oplossing. Wij bieden ook edities voor Detachering en Werving en selectie aan.

Met integraties het onderscheid maken

Wil je je onderscheiden van andere recruitmentbureaus. Wij hebben een zeer uiteenlopend aanbod aan integraties waarmee je jouw recruitmentactiviteiten verder kunt optimaliseren en uitbreiden. Heb je vragen over onze producten? Neem dan telefonisch contact met ons op, door te bellen naar +31(0)85 743 04 50.

Naar Integraties

Vraag een demo aan

Andere onderwerpen