• Customize je eigen workflows
  • Gebruiksgemak met sterke UX/UI
  • Persoonlijk contact van Demo tot en met Support

Software voor uitzendbureaus

Met ons recruitment platform kun je eenvoudig vanuit één systeem kandidaten matchen. Carerix is sinds 2003 leverancier van CRM systemen en ATS voor personeelsintermediairs, volledig in de cloud en optimaal beveiligd. Intussen maken meer dan 1050 klanten en 17.000 gebruikers verspreid over 19 landen dagelijks gebruik van onze systemen.

Vraag demo aan

Software voor uitzendbureaus: meer dan 1050 klanten

Carerix is vandaag de dag meer dan 1050 klanten van dienst. Meer dan 17.000 medewerkers in de detachering en recruitment maken gebruik van onze softwareoplossingen, zowel in Nederland als daarbuiten. Onze software voor uitzendbureaus is bedoeld om jouw recruitment activiteiten te optimaliseren en uit te breiden, waardoor je sneller de juiste kandidaten vindt?. Bovendien vervullen wij graag de specifieke behoeftes van onze klanten en dat doen wij door hen een softwarepakket aan te bieden die exact het proces optimaliseert dat zij willen verbeteren.

Neem contact met ons op

Wil je sneller, eenvoudiger en vanuit één systeem kandidaten matchen? Wil je graag meer informatie over de diverse edities uitzendsoftware die Carerix aanbiedt? Neem dan contact met ons op via +31(0)85 743 04 50. Ook is het mogelijk om op locatie een demo van de systemen te krijgen.

Diverse edities

Met onze Detachering editie kun je jouw werkproces ten aanzien van werven, selecteren en plaatsen sneller, efficiënter en continu laten verlopen.

Voor het creëren van een optimale candidate experience in het recruitmentproces van de nieuwe medewerkers kies je voor de Corporate editie.

Al onze edities zijn overigens ook nog uit te breiden met verschillende aanvullende modules. Hiermee kun je zich onderscheiden van andere uitzendbureaus en recruiters. Heb je vragen over ons software voor uitzendbureaus of over onze aanvullende modules? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen, door te bellen naar +31(0)85 743 04 50.

Vraag een demo aan

Andere onderwerpen