Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Carerix Support Optimale ondersteuning op maat
Neem contact op
Jarenlange kennis en ervaring

Carerix heeft, samen met haar partners, de afgelopen jaren veel succesvolle implementaties afgerond. Deze kennis zetten wij bij iedere nieuwe implementatie in. Implementaties starten met een business scan, waarbij alle processen worden geoptimaliseerd. Hieruit volgt een passend projectplan. Op basis hiervan sturen projectmanagers van Carerix het project. Consultants werken samen met jouw organisatie en zorgen voor een passende inrichting naar jouw wensen.

Een optimale start

Ons New Business team ondersteunt vooraf bij het maken van de juiste keuzes gebaseerd op jouw wensen en behoeftes. Het Projects Team verzorgt Carerix trainingen en begeleidt jou, op basis van Carerix best-practices, tijdens het implementatieproces. Na de go-live word je nog een bepaalde periode begeleid door het Projects Team. Uiteindelijk dragen wij jou over aan het Customer Success Team.

Maximale ondersteuning

Jouw organisatie groeit en verandert. Carerix weet dat de inrichting van een IT-systeem mee moet veranderen om nog meer waarde te kunnen realiseren. Het Customer Success team biedt je een totaaloplossing inclusief alle diensten en maatwerkoplossingen om de implementatie en het gebruik van Carerix tot een succes te maken.

Carerix Partners

Sinds de start in 2003 werkt Carerix nauw samen met Partners om optimaal in te kunnen spelen op de behoeftes van onze klanten, zodat zij hun succes op de arbeidsmarkt kunnen maximaliseren. We stellen hoge eisen aan de klanttevredenheid en kwaliteit van de dienstverlening en/of product. Daarom testen we samen met klanten met regelmaat nieuwe integraties. Zo bouwen we gezamenlijk aan een ecosysteem met de Carerix software als middelpunt.

Neem contact op