Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Terugkijken Webinar: Verleiden met vacatureteksten door Nicol Tadema

Nicol onthult wat het mooiste cadeau is dat jij jouw lezer kan geven. Laat één leesteken weg en verhoog het aantal sollicitaties.

95% van de beslissingen maken we met ons onbewuste brein. Hoe kan jij het gedrag van jouw ideale kandidaat sturen? Linea recta richting de sollicitatiebutton? Leer tijdens deze webinar onder andere:

  • Beïnvloedingsprincipes zoals sociale bewijskracht, schaarste en wederkerigheid
  • Magische woorden zoals ‘niet, ‘maar’ en ‘als’
  • Neuromarketingmethoden waaronder de ‘But you are free-techniek’, ‘Act-as-if-frame’ en ‘gaze cueing’.

Nicol Tadema vertelt je tijdens deze (gratis) webinar, over beïnvloedingstechnieken in communicatie. Na dit webinar kijk jij nooit meer hetzelfde naar de vacaturetekst. Beloofd.

Nicol houdt zich al sinds 2004 bezig met het schrijven van overtuigende teksten. Na 10 jaar in loondienst als marketing manager voor een werving- en selectieorganisatie verscheurde zij in 2011 haar contract. Ze richtte een eigen bureau op dat al snel uitgroeide tot het grootste tekstbureau van Nederland met 100% specialisatie in arbeidsmarktteksten. In 2022 verkocht Nicol dit bureau om zich als spreker, trainer en auteur volledig te focussen op het beïnvloeden in communicatie.
Ze schreef wel duizenden vacatureteksten. Dit deed Nicol voor uiteenlopende bedrijven zoals Rijksmuseum Goodhabitz en Deloitte. Ook is zij de auteur van 4 boeken waaronder Werven met woorden, Tekst werkt en De 7 magische woorden. Dit laatste boek scoorde al binnen 1 dag een positie in de Managementboek top 25.

Lees meer nieuws