Carerix bedient dagelijks meer dan 12.000 tevreden gebruikers, verspreid over 17 landen. Onze klanten zijn tevens onze ambassadeurs. En daar zijn we trots op! Lees de testimonials.

Testimonials

Als specialist op gebied van technisch personeel hadden wij al veel ervaring met verschillende CRM systemen. Carerix is voor ons een perfecte partij omdat het systeem eenvoudig zelf is aan te passen en in te richten naar onze wensen.

Mochten wij er niet zelf uitkomen dan krijgen wij direct hulp van de professionals van Carerix. Wij vinden Carerix een uitstekende partij en zijn zeer tevreden over de samenwerking.

Door de inzet van Carerix zijn onze consultants, recruiters en de ondersteuning in staat om zich volledig te richten op hun core business: het verbinden van vraag en aanbod. Wij ervaren Carerix als een prettige en professionele partij om mee samen te werken

Kwaliteit, efficiëntie en gemak is wat Carerix ons nu al oplevert. Het pakket blijft ons verassen met handige tools en inzichten die ook nog eens naar onze eigen wensen kunnen worden uitgebreid. Een absolute must have!

Voor, tijdens en na de soepele migratie staat het team van Carerix altijd klaar en komen ze snel met een antwoord, uitleg of oplossing. Met de vele mogelijkheden die het pakket biedt is dit voor Dinel een waardevolle aanwinst waar we zeker de vruchten van plukken.

Door de implementatie van Carerix in combinatie met de bijbehorende werkenbij pagina’s zijn wij in staat ons werving & selectie proces binnen de hele groep te structureren. Goede kandidaten gaan niet meer verloren, de processen binnen de verschillende BV’s zijn vereenvoudigd en het systeem is AVG proof. Door de zeer professionele begeleiding van een van de business consultants en de flexibiliteit van het systeem was de implementatie, ondanks het werken vanuit een thuiswerk situatie, snel en efficiënt gerealiseerd binnen de gestelde deadlines.

Het systeem van Carerix is gebruikersvriendelijk, overzichtelijk en kan zo ingericht worden dat het aansluit bij de processen die recruiters van Essent inzetten om talent uit de markt te halen. Daarnaast is de koppeling met onze Werken-bij site zeer stabiel

Met Carerix kies je voor een kwalitatieve en duurzame samenwerking. Meedenken en praktische oplossingen aandragen, dat spreekt aan.

Een video introductie stelt je in staat om efficiënter processen te doorlopen en talentpools te verrijken. Deze gedachtegang delen wij met Carerix. Dit in combinatie met de focus op de werving- en detacheringsmarkt, maakt Carerix een interessante partner voor ons.

Met Carerix zijn we in staat om inzichten te krijgen in de kwaliteit van onze dienstverlening en op basis daarvan strategische besluiten te nemen.

Door de snelle groei van HENK detachering waren we op zoek naar een ATS die onze recruitment- en staffing processen kon vereenvoudigen. Met de uitermate gebruiksvriendelijke en slimme software van Carerix, alsmede de goede communicatie met de mensen van Carerix waren we in korte tijd live. Het is iedere dag weer plezierig om met Carerix overzicht te houden in de hectiek van het mooie vak arbeidsbemiddeling.

We kozen bij Het werkstation voor Carerix op basis van een zeer positieve referentie en hebben Carerix inmiddels zelf ook aanbevolen bij anderen. Betere reclame kan niet, een beter recruitmentsysteem ook niet.

Doordat wij Carerix zelf hebben kunnen aanpassen is de software nu specifiek ingericht voor de juridische markt. Onze dienstverlening wordt hiermee onderscheidend en wij leveren onze opdrachtgevers het beste resultaat.

Deze flexibiliteit in combinatie met de automatiseringsmogelijkheden heeft ervoor gezorgd dat wij ons onboardingsproces met ruim 70% hebben weten te verlagen

Carerix is voor ons een degelijk recruitmentsysteem wat je gemakkelijk kan aanpassen aan je wensen. Verder ervaren wij Carerix als een betrouwbare business partner die meedenkt en innovatief is.

Als visies matchen, kun je beter samen de kar trekken. Partner zijn met Carerix betekent innovatie en pionieren met data integratie. Carerix is een first mover; denken over morgen en niet alleen bezig met vandaag.

Dankzij Carerix zijn we in staat om snelle groei en een hoog kwaliteitsniveau hand in hand te laten gaan. Onze consultants, recruiters en de administratie zijn dankzij Carerix in staat om zich maximaal te focussen op hun kerntaken. Op deze manier wordt prioriteiten stellen makkelijker en tijdsverlies beperkt.

We zijn overgegaan naar Carerix, omdat deze applicatie uitstekend geschikt is voor executive bureaus zoals die van ons. Eenvoudig te leren, makkelijk te gebruiken en overzichtelijk voor iedereen.

Carerix helps MasterMeester to realise a faster and always transparent process, and gives candidates the best possible application experience.

Carerix is binnen Randstad een ‘proven technology’ en wordt reeds gebruikt in 12 andere Randstad Operating Countries. Hierdoor profiteren wij van de best practices uit die verschillende landen.

De belangrijkste redenen om voor Carerix te kiezen zijn de beschikbare en toekomstbestendige technologieën, integratiemogelijkheden en de user experience. Carerix is een prettige omgeving voor onze consultants omdat alle relevante informatie in één scherm wordt getoond. Daarbij zijn wij ook in staat om de juiste stuurinformatie te genereren richting onze decision makers.

Carerix is volledig aan te passen op onze procesgestuurde aanpak, is maximaal te integreren met wervingstools en ondersteunt in transparantie en efficiëntie in onze werkprocessen. Zo kunnen wij maximaal focussen op het werven en selecteren van de beste medewerkers voor opdrachtgevers.

Recruitment Technologies is sinds 2002 dé multiposter van Nederland. Het sterke partnership tussen Carerix en Recruitment Technologies uit zich in de naadloze aansluiting van zowel de systemen als de service desks.