Hoppenbrouwers

Deze flexibiliteit in combinatie met de automatiseringsmogelijkheden heeft ervoor gezorgd dat wij ons onboardingsproces met ruim 70% hebben weten te verlagen

Hoppenbrouwers Techniek maakt nu ruim anderhalf jaar gebruik van Carerix. In deze anderhalf jaar hebben wij met Carerix samen ervoor gezorgd dat ons sollicitatieproces beheersbaar is geworden. Wij verwerken jaarlijks ruim 6500 sollicitanten dus we hadden behoefte aan een overzichtelijk sollicitatieproces en dit is gelukt, in 1 oogopslag kan je precies zien in welke fase een sollicitant zich bevind. Door de flexibiliteit van het systeem ondersteunt Carerix onze werkprocessen en hebben wij zowel intern als extern transparantie gekregen in het sollicitatieproces.

Deze flexibiliteit in combinatie met de automatiseringsmogelijkheden heeft ervoor gezorgd dat wij ons onboardingsproces met ruim 70% hebben weten te verlagen, waardoor de focus van administratieve verwerking verandert is richting de servicegerichtheid. Dit houdt ons scherp om iedere dag de juiste stappen te zetten om de groei van ons bedrijf te kunnen waarborgen.

Met Carerix zagen we dat we naast mooie functionaliteiten, ook een goede basis konden verkrijgen, bijvoorbeeld met het configureren van de AVG. Het is heel fijn dat we hier nauwelijks omkijken naar hebben, omdat de grondslag netjes verwerkt wordt in Carerix en de kandidaat uitgevraagd wordt voor consent via triggers.

Bekijk de klantcase van Hoppenbrouwers:

Hoe Hoppenbrouwers Techniek 4500 sollicitaties per jaar efficiënter aanpakt met Carerix