Bo Stevens

Omnichannel Communicatie

Jouw kandidaten en contactpersonen hebben een communicatievoorkeur. Of dat ze nu willen appen, sms’en, mailen of bellen, ze kunnen altijd bij jou terecht. Alle communicatie wordt automatisch gelogd in Carerix en inzichtelijk voor jou en jouw collega’s.

Alle communicatie gestroomlijnd

Alle communicatie met jouw kandidaten en contactpersonen wordt automatisch gekoppeld aan het juiste dossier ongeacht het communicatiekanaal. Hierdoor heb je volledig inzicht in welke contactmomenten er zijn geweest en mogelijk nog opgevolgd kunnen worden binnen jouw Carerix.

Email

Met de geïntegreerde mailfunctionaliteit in Carerix ontvang en verstuur je met gemak jouw 1-op-1 berichten, maar ook gepersonaliseerde bulkmails zoals een kandidaat- of vacaturemailing.
Aan de hand van het mailadres worden mails ook direct gekoppeld aan het juiste dossier zonder handmatige acties. Je bouwt dus automatisch en zonder extra handelingen een dossier op met inzicht voor jouw team. Indien gewenst kun je jouw Carerix mail in sync houden met bijvoorbeeld Outlook of Gmail.

WhatsApp

WhatsApp is waarschijnlijk onderdeel van jouw dagelijkse communicatie met klanten en kandidaten.
Wanneer je WhatsApp in Carerix gebruikt, worden deze berichten -net als jouw mails- automatisch gekoppeld aan het juiste dossier. Daarnaast kun je ook met WhatsApp geautomatiseerd vragen naar bijvoorbeeld beschikbaarheid, job alerts versturen en akkoord vragen voor toestemming voor wat betreft de AVG/GDPR.

SMS

Het voordeel van sms’en is dat je voor bulkberichten geen akkoord nodig hebt van een partij zoals WhatsApp en je bereikt makkelijk en snel een groot publiek. Vanuit Carerix selecteer je in het dossier een SMS om te versturen of selecteer je een groep kandidaten die je wilt benaderen en kiest een template.

VoIP

Bellen via VoIP is over het algemeen voordeliger dan via de ‘vaste lijn’ en het voordeel is dat je jouw VoIP systeem kunt koppelen aan Carerix. Je ziet hierdoor direct door wie je wordt gebeld aan de hand van nummerherkenning en kunt direct het dossier openen in Carerix.

Portals

Met de Carerix Portals geef je verschillende stakeholders op jouw manier toegang tot een persoonlijke Carerix omgeving. Hierin vinden ze relevante informatie veilig, gestructureerd en overzichtelijk. Denk hierbij aan toegang voor:

  • Klanten: geef je klant toegang tot een talentpool, inzicht in lopende procedures of voor het goedkeuren van uren
  • Kandidaten: inzicht in gegevens, documenten en lopende procedures
  • Hiring managers: voor inzicht in lopende procedures, het beoordelen van cv’s of het aanmaken van een vacature
  • Leveranciers: om vacatures uit te zetten bij jouw leveranciers en kandidaten direct gematcht in Carerix te ontvangen

Lees meer over onze portals

Benieuwd hoe onze oplossing voor jou werkt?

Vraag een demo aan en zie hoe Carerix voor jou werkt. Op basis van jullie workflow en werkprocessen en onze ruime ervaring geven wij jou een gepersonaliseerde demo. Ook nemen we je mee in de technologische ontwikkelingen rondom recruitment.