Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Top 8 (partner)integraties 2017

Inmiddels werken we intensief samen met meer dan 50 partners om jouw business nog beter te ondersteunen. Dit ecosysteem zal ook in 2018 verder groeien met samenwerkingen die jouw positie verder zullen versterken.

Thalento® – e-Assessment
Is de kandidaat met de beste papieren ook de beste kandidaat? Met Thalento® heb je een krachtig gamma aan pre-screening data over competenties, gedrag, skills en motivatie van kandidaten. Meer informatie »

Upgrade Thalento® Assessments
Op 15 januari 2018 lanceerde Thalento® een upgrade met als voornaamste een nieuwe generatie van cognitieve testen die voor elke deelnemer een unieke set van testitems samenstelt. Lees alles over de upgrade. 
 

Starred – Continuous feedback
Met de feedback tool van Starred meet je elke fase van de Candidate Journey, behoeften, ervaringen en motivaties. Verhoog de Candidate Experience en maak jezelf aantrekkelijker voor talent. Meer informatie »

 

Joboti – Chatbot
Automatiseer conversaties van kandidaten of werknemers met de virtuele recruitment assistant van Joboti. Optimaliseer het contact en de afwikkeling van recruitment processen (kwaliteit omhoog, kosten omlaag).
Meer informatie »

 

Computer Telefonie Integratie (CTI + VoIP)
Carerix heeft de brug geslagen tussen de telefonie- en data-omgeving. Dit maakt rechtstreeks bellen vanuit Carerix en weten wie je aan de lijn hebt nog voordat je het gesprek beantwoord mogelijk. Realiseer tijdswinst, efficiëntie en verhoging candidate experience.
Meer informatie »

 

Doelgoependashboard
Direct gekoppeld aan de vacatures binnen Carerix, biedt het DoelgroepenDashboard realtime arbeidsmarkt data van de beoogde doelgroep. Zo kun je je doelgroep écht leren kennen en beter bereiken. Meer informatie »

 

Vacatureverbeteraar
Word een ster in het schrijven van unieke en doelgroepgerichte vacatureteksten. Krijg meer reacties en betere kandidaten in minder tijd. Ontdek de VacatureVerbeteraar. Meer informatie »

 

DigitalSigning
Contracten sturen, tekenen en retour binnen één dag met DigitalSigning. Versnel de doorlooptijd en verlies geen kandidaten meer uit het oog. Meer informatie »

 

Carerix Portals
Samenwerken met uw kandidaten, freelancers en klanten. Optimaliseer jouw workflows met één of meerdere Carerix portals. Meer informatie »

 

Lees meer nieuws