Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Ultimate matchmaking met verrijkte informatie uit MailChimp campagnes

Recruitment en Marketing gaan steeds meer hand in hand om de beste experience te bieden. Marketing automation is daarbij hét uitgelezen middel om je marketingboodschappen relevanter te maken. De kern van marketing automation is het optimaliseren van de kandidaat en klant journey. Binnen een customer journey worden verschillende middelen ingezet om de lezer (lead) op het juiste moment van de juiste relevante content te voorzien.

De website speelt hier vaak een belangrijke rol in. Maar ook middels andere kanalen, zoals social media, e-mailmarketing en online- advertising campagnes, worden gebruikers bereikt met content die afgestemd is op hun primaire behoefte.

In het kader van Marketing Automation wordt het Carerix platform binnenkort gekoppeld aan het professionele webprogramma MailChimp. Volledige seamless workflow in Carerix. Met deze koppeling krijgt u inzicht enerzijds in welke klanten en prospects in uw dienstverlening geïnteresseerd zijn. Anderzijds weet u welke kandidaten/freelancers uw nieuwsbrieven gelezen hebben en naar welke topics de meeste interesse uit gaat. Met als ultieme doel verrijkte informatie om de ultimate match te realiseren.

Is uw interesse gewekt?
Vraag meer informatie aan bij uw accountmanager via sales@carerix.com of +31(0)85 743 04 50.

Lees meer nieuws