Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Update: Silicon Valley komt naar de Carerix Roadshow 2018!

We hebben inmiddels meer dan 250 aanmeldingen voor de Carerix Roadshow; hét gratis klantevent over de trends, ontwikkelingen, producten en diensten van Carerix en haar partners. Naast het uitgebreide break-out programma hebben we nu een extra gastspreker toegevoegd.

Sief Khafagi

Extra gastspreker: Sief Khafagi (Hoofdrecruiter @ FACEBOOK)

Hoe je ‘changemakers’ (aantrekt en) contracteert

Het vinden van personeel is eerder een kunst dan een wetenschap. Dus wat kunnen we als merk voor talenten doen om toptalent aan te trekken? Een hint: het begint niet bij het wervingsproces, maar daar eindigt het wel mee. Ontdek waarom je mensen moet inhuren die nieuwe paden inslaan, tot denken aanzetten en als held miskend zijn om zowel talent als groei te ontwikkelen. Als jij het niet doet, doet de concurrentie het.

Sief Khafagi, hoofdrecruiter bij Facebook, legt uit waarom je je merk voor talenten moet vernieuwen, je moet richten op de candidate experience, verschillende leiders in dienst moet nemen en de ervaring van de medewerker na zijn aanstelling moet verbeteren om talentontwikkeling op lange termijn te stimuleren.

Biografie

Wat gebeurt er als je iemand die graag informatica wil gaan studeren, vertelt dat dat niet gaat? Het meest logische is dan dat hij die mensen gaat werven. Sief Khafagi werft tegenwoordig technisch talent voor senior en leidinggevende posities bij Facebook. Eerder stichtte en verkocht hij een wervings- en selectiebureau dat softwareontwikkelaars contracteert bij hedgefondsen, ‘prop shops’ (beleggingsbedrijven waar met eigen geld wordt gehandeld) en handelsbedrijven. Nog eerder bouwde hij bij Apple diverse teams op.

Voor deze extra sessie dien je je aan te melden. Pak deze unieke kans en schrijf je in voor de Carerix Roadshow 2018 of wijzig je bestaande registratie:

Let op! Het dagprogramma is hierdoor aangepast:

11:00 – 11:30 Inloop & koffie/thee
11:30 – 12:15 Facebook sessie (Engels)
12:00 – 12:45 Lunch
12:45 – 13:30 Plenaire sessie
13:40 – 14:20 Break-out sessies Ronde 1
14:20 – 14:50 PAUZE
14:50 – 15:30 Break-out sessies Ronde 2
15:30 – 16:00 PAUZE
16:00 – 16:40 Break-out sessies Ronde 3
16:40 – 18:00 Netwerkborrel

Tot 15 mei?

Ps. Ben je nog geen klant van Carerix maar ben je wel op zoek naar een totaaloplossing voor werven, selecteren en/of detacheren? Kom langs en laat je informeren door onze accountmanagers.
Lees meer nieuws