Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Upgrade Thalento® Assessments

Sinds maart 2017 kun je via het Carerix-platform gebruik maken van de producten van Thalento®. De oplossingen van Thalento® ondersteunen HR-verantwoordelijken op basis van persoonlijkheidstesten. Van het aantrekken van de juiste mensen, over het motiveren, managen en ontwikkelen van talent, tot het begeleiden naar een volgende carrièrestap, zowel intern als extern.

Introductie van ‘Randomiser’
Op 15 januari 2018 lanceerde Thalento® een upgrade van hun producten. Naast een nieuwe generatie van cognitieve testen, introduceren ze ook een ‘Randomiser’ die voor elke deelnemer een nieuwe, unieke set van test items samenstelt.

Tegelijk werden de normgroepen verbeterd waarmee kandidaten werden vergeleken. Normaal worden nieuwe normgroepen maar om de 10 tot 15 jaar gelanceerd. Met deze nieuwe lancering na zeven jaar wil Thalento® sneller inspelen op de veranderingen in maatschappij en het toenemend aantal generaties op de werkvloer. Als kers op de taart voegde Thalento® op 15 januari nog enkele features toe die het gebruiksgemak verder verhogen. Zaken zoals een verder geoptimaliseerd uitnodigingsproces, een visuele resultatenpagina, het automatisch versturen van rapporten naar deelnemers en meer. Kijk voor meer informatie en details op: https://www.thalento.com/nl/bedrijf/news/mega-lancering-in-thalento-cloud/

Lees meer nieuws