Webhooks

Webhooks zijn een nieuwe functie in Carerix. Deze innovatieve feature is speciaal ontworpen om de communicatie en gegevensuitwisseling tussen verschillende systemen te stroomlijnen, waardoor je in staat bent om sneller en efficiënter de juiste kandidaten te vinden en aan te trekken.

Wat zijn Webhooks?

Webhooks zijn een soort meldingen die andere systemen of apps automatisch laten weten wanneer er iets gebeurt in je Carerix-systeem. Een webhook kan een ander systeem direct updaten. Bijvoorbeeld:

  • Kandidaat solliciteert ” notificatie wordt verzonden naar een Marketing Automation tool, zoals Brevo of HubSpot
  • Publicatie wordt bijgewerkt ” notificatie wordt verstuurd, zoals een Multiposter of webbuilder
  • Plaatsing wordt aangemaakt ” notificatie wordt verstuurd naar Backoffice-systeem zoals AFAS

Hiernaast de 10 meest gebruikte voorbeelden »

Waarom zou je Webhooks gebruiken?

Bespaar tijd: Geen handmatige updates meer of wachten tot informatie gesynchroniseerd is. Met Webhooks gebeurt alles direct.

Pas acties aan: Stel Webhooks in om specifieke acties in andere apps te activeren op basis van gebeurtenissen in Carerix.

Technische details

Onze webhookservice bestaat uit drie hoofdcomponenten:

  • Toepassing
  • Webhook
  • Webhook-gebeurtenis

Hier volgt een kort overzicht van elke component:

1. Applicatie
Een toepassing is een verzameling van webhooks die een openbaar/privé sleutelpaar delen dat wordt gebruikt voor het maken van veiligheidshandtekeningen. Raadpleeg onze fair use policy voor webhooks voor meer informatie over de beveiliging van webhooks en handtekeningverificatie.

2. Webhook
Een webhook definieert de gebeurtenissen die u wilt ontvangen en specificeert de leveringsbestemming. Elke webhook is gekoppeld aan een toepassing.

3. Webhook-gebeurtenis
Een webhook-event is een HTTP-verzoek dat wordt verzonden op basis van de informatie die is verstrekt door de applicatie en de webhook.

Beginnen met Webhooks?

Momenteel rollen we webhooks geleidelijk uit. Als je webhooks wilt gaan gebruiken, stuur dan een verzoek naar je Customer Success Manager.

Gebruik & kosten

Toegang tot webhooks is inbegrepen in de betaalde functiebundel ‘Carerix Datasource‘.

De fair use policy voor webhooks beperkt elke webhookgebruiker tot een maximum aantal geabonneerde webhooks en een maandelijkse limiet op meldingen. Meer details worden binnenkort verstrekt.

Benieuwd hoe onze oplossing voor jou werkt?

Vraag een demo aan en zie hoe Carerix voor jou werkt. Op basis van jullie workflow en werkprocessen en onze ruime ervaring geven wij jou een gepersonaliseerde demo. Ook nemen we je mee in de technologische ontwikkelingen rondom recruitment.