Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Webinar: Boost uw business met robotisering van het recruitment proces

Boost jebusiness met robotisering van het recruitment proces – door Bo Stevens (Product Owner bij Carerix)

Tijdens deze webinar kom je meer te weten over hoe automatisering je helpt bij het sneller vinden en matchen van kandidaten en vacatures, het doen van je dagelijkse werk en het verwerken en kanaliseren van informatie. In deze sessie krijg je tevens een exclusief kijkje in ‘Recruitment chatbots’, één van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied.

Over Bo Stevens

Bo Stevens (31 jaar) is Product Owner bij Carerix. Hij heeft internationale communicatie gestudeerd in Maastricht. In de eerste 2 jaar van zijn carrière heeft hij diverse recruiter functies vervuld binnen het ministerie van Binnenlandse Zaken en het Ministerie van Financiën. Bo is begonnen bij Carerix als Accountmanager en actief geweest in verschillende rollen. Inmiddels is hij als Product Owner verantwoordelijk voor het internationale development team en de vertaling van de trends in de recruitment markt naar slimme product oplossingen en innovaties.

Lees ook het interview als voorproefje op zijn webinar op 17 februari: ‘Ook kandidaat gaat dit jaar profiteren van automatisering van recruitmentproces
Lees meer nieuws