21 maart 2024

Terugkijken Webinar | Carerix Product Update

We zijn weer terug met een gloednieuwe Product Update. Binnen een uur praten Bo Stevens en Hans Rook, Product Owners bij Carerix, je bij over nieuwe ontwikkelingen en features van Carerix.

Tijdens de Carerix Product Update zullen er opnieuw diverse nieuwe ontwikkelingen en features worden aangekondigd. De Product Update belooft weer veel interessants voor recruiters en HR-professionals die ons platform gebruiken. Hans en Bo zullen nieuwe functies bespreken zoals:

  • Indeed Apply Met de integratie van Indeed Apply en Carerix bied jij een éénvoudig en laagdrempelig sollicitatieproces aan sollicitanten.
  • Carerix Automations Ontdek de laatste innovaties op het gebied van Automations die repeterende werkzaamheden overnemen.
  • My Assistant Ontdek ondersteuning bij het efficiënter en effectiever beheren van je recruitmentprocessen met de nieuwste features.
  • Nieuwe Carerix Dashboards Krijg een introductie over de nieuwste embedded dashboards in Carerix.

Ook bestaande ontwikkelingen komen deze editie aan bod. Zoals een update over de webhooks en onze User Interface. Dit en nog veel meer tijdens de Product Update van maart.

 

 Meld je aan om de Product Update terug te kijken