27 februari 2024

Digitalisatie en Dataverrijking

Tijdens dit webinar dompelen we je een uur lang onder in de wereld van Automations. Van instroom, het selecteren & voorstellen van kandidaten, tot het beoordelen en de onboarding. Transformeer en digitaliseer jouw wervingsproces dankzij een geautomatiseerde aanpak.

Mis dit (gratis) webinar op 27 februari om 10.00 uur niet. Waar Rozanne Hagendoorn (Product Owner Automations bij Carerix) samen met onze partners van theMatchbox, Jan Govaerts en van Minggo, Jaron Schaillée, uitgebreid stil staan bij de talloze mogelijkheden van Digitalisatie en Dataverrijking.

  • Automatisch verwerken van CV’s: Leer hoe dit proces geautomatiseerd kan worden dankzij Autoparsing
  • Efficiënte selectie & voorstellen: Ervaar een uitgebreide demo van de Carerix Process Automations en de Profile Booster van theMatchbox
  • Objectieve beoordeling: Ontdek hoe dit uw selectieproces kan versterken
  • Vlotte introductie: Maak gebruik van Carerix Process Automations om gemakkelijk documenten op te vragen tijdens het aanname proces

 

Video terugkijken

Benieuwd hoe onze oplossing voor jou werkt?

Vraag een demo aan en zie hoe Carerix voor jou werkt. Op basis van jullie workflow en werkprocessen en onze ruime ervaring geven wij jou een gepersonaliseerde demo. Ook nemen we je mee in de technologische ontwikkelingen rondom recruitment.