7 december 2023 9:00

Webinar | Continuous Improvement met Carerix

Carerix speelt een belangrijke rol in de werkzaamheden en het succes van jouw recruitment team. Om optimaal gebruik te blijven maken van jouw recruitment systeem verdient het ook een plek op de agenda.

Werkt iedereen op de juiste manier? Hoe is de kennis van de gebruikers? Hoe worden nieuwe collega’s getraind? Worden de belangrijkste gegevens altijd ingevuld? En hoe blijf je op de hoogte van nieuwe functionaliteiten om deze vervolgens te implementeren?

Op 7 december om 10.00 uur, tijdens het (gratis) webinar: ‘Continuous Improvement met Carerix’ geeft Rozanne Hagendoorn Solution Specialist bij Carerix antwoord op deze vragen. Samen met Marjolein Bouwer Content Marketeer praat zij je binnen een uur bij over o.a.:

  • Het belang van digitale transformatie. Behoud controle en ontdek het belang van een systeem wat met jou meegroeit en verder ontwikkelt. 
  • Carerix tools waarmee je direct zelf aan de slag kan. Creëer inzicht dankzij dashboards en rapportages en efficiëntie dankzij de Carerix configuratie.
  • De beste manieren om op de hoogte te blijven van Carerix ontwikkelingen. Verzamel kennis en feedback om Carerix verder te embedden in jouw organisatie. 
  • Wat jij kunt verwachten van jouw Customer Success Manager. Jouw Customer Success Manager is er voor jou op inhoud en als schakel tussen verschillende afdelingen van Carerix.

 

Video terugkijken

region: "na1", portalId: "986846", formId: "53cf7b4f-63a6-4611-993f-37bd2fad3bac" });