Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Ontdek de mogelijkheden van Carerix

Werving en selectie software

Werving en selectie software ondersteunt uw bedrijf bij het werven, selecteren, beheren en plaatsen van kandidaten. Carerix biedt u deze totaaloplossing voor arbeidsbemiddeling. Wij hebben diverse softwarepakketten ontwikkeld die het gehele proces van kandidaatbemiddeling ondersteunen. Carerix is een toonaangevende en internationale speler binnen de recruitment-, uitzend- en detacheringsbranche. Sinds onze start in 2003 werken wij samen met diverse partners om optimaal in te kunnen spelen op de behoeftes van onze klanten, zodat zij hun succes op de arbeidsmarkt kunnen maximaliseren.

Ontdek de voordelen die
onze software uw bedrijf kan bieden
Intuïtieve interface, aanpasbaar naar uw processen
Deskundige implementatie & ondersteuning
Uitgebreid aanbod state-of-the-art partner integraties
Alle procedures eenvoudig in beeld met werving en selectie software

Voor iedereen die actief is op het gebied van werving en selectie, is er een geschikt softwarepakket. Is uw onderneming een startende recruitmentorganisatie? Dan is onze Starters editie zeer geschikt. Wilt u vanuit één systeem kunnen werven, selecteren en plaatsen en daarmee uw werkzaamheden vlotter en effectiever laten verlopen? Misschien moet u eens onze Werving en selectie editie overwegen. Naast werving en selectie software, bieden wij ook een Detachering en Corporate editie aan. Dit laatste is een prachtige totaaloplossing waarmee u in één keer uw recruitmentproces, uw werkgeversmerk en uw career site op orde brengt. Dagelijks maken meer dan 850 klanten en 15.000 gebruikers verspreid over 17 landen, gebruik van onze systemen.

Voor meer informatie

Bent u ook geïnteresseerd in de geïntegreerde recruitment oplossingen van Carerix voor uw organisatie? Bel dan nu met onze adviseurs op nummer +31(0)85 743 04 50. Ook is het mogelijk om op locatie een demo van de systemen te krijgen. Vraag gauw naar de mogelijkheden!

Vraag een demo aan