• Customize je eigen workflows
  • Gebruiksgemak met sterke UX/UI
  • Persoonlijk contact van Demo tot en met Support

Werving en selectie software

Met ons recruitment platform kun je eenvoudig vanuit één systeem kandidaten matchen. Carerix is sinds 2003 leverancier van CRM systemen en ATS voor personeelsintermediairs, volledig in de cloud en optimaal beveiligd. Intussen maken meer dan 1050 klanten en 17.000 gebruikers verspreid over 19 landen dagelijks gebruik van onze systemen.

Vraag demo aan

Alle procedures eenvoudig in beeld met werving en selectie software

Voor iedereen die actief is op het gebied van werving en selectie, is er een geschikt softwarepakket. Wil je vanuit één systeem kunnen werven, selecteren en plaatsen en daarmee jouw werkzaamheden vlotter en effectiever laten verlopen? Misschien moet je eens onze Werving en selectie editie overwegen. Naast werving en selectie software, bieden wij ook een Detachering en Corporate editie aan. Dit laatste is een prachtige totaaloplossing waarmee je in één keer jouw recruitmentproces, jouw werkgeversmerk en jouw career site op orde brengt. Dagelijks maken meer dan 1050 klanten en 17.000 gebruikers verspreid over 19 landen gebruik van onze systemen.

Voor meer informatie

Ben jij ook geïnteresseerd in de geïntegreerde recruitment oplossingen van Carerix voor jouw organisatie? Bel dan nu met onze adviseurs op nummer +31(0)85 743 04 50. Ook is het mogelijk om op locatie een demo van de systemen te krijgen. Vraag naar de mogelijkheden!

Vraag een demo aan

Andere onderwerpen