Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Wie we zijn

Carerix is leverancier van ATS & CRM systemen voor personeelsintermediairs, die in de vorm van een SaaS-model worden gehost en geleverd via beveiligde datacenters. Carerix is opgericht in 2003 en telt op dit moment bijna 60 medewerkers.

Carerix is een toonaangevende en internationale speler binnen de recruitment-, uitzend- en detacheringsbranche. Samen met professionele partners levert Carerix geïntegreerde state-of-the-art recruitment oplossingen waarmee onze klanten zich kunnen onderscheiden in de markt.

Carerix bedient dagelijks meer dan 850 klanten en 12.000 gebruikers, verspreid over 20 landen. Klanten als Manpower, (werkmaatschappijen van) Randstad, Adecco, T-Groep en kleinere gespecialiseerde werving & selectie- en staffing organisaties in ICT, techniek, finance en de service-industrie zoals DPA, Ascento, Burdock, Talentus en Humares. Ook voor corporate- en overheidsorganisaties heeft Carerix specifieke oplossingen met klanten waaronder ANWB, Atos, Crédit Agricole en JvH Gaming.

 

Carerix is sinds april 2018 onderdeel van de Franse PIXID Group. PIXID is de Franse marktleider op het gebied van oplossingen voor Workforce Management. Door onze ATS- en CRM-functies te combineren met de VMS-capaciteit van PIXID, bouwen we samen de strategie uit om het volledige proces tussen kandidaten / freelancers, intermediairs en corporate organisaties samen te brengen. De huidige Europese marktfocus en -benadering blijven voor Carerix hetzelfde, net zoals de samenwerking van ons partnerecosysteem.

Naast de hoofdvestiging op het Cornerstone Business Park Rotterdam The Hague Airport, heeft Carerix ook een ontwikkellocatie in Kiev en kantoren in de London (UK) en Parijs (Frankrijk).

Iedere dag opnieuw halen we het beste uit onszelf, onze teams en ons bedrijf. Samen met onze partners streven we ernaar om onze klanten naar een hoger niveau te tillen. Benieuwd naar hoe Carerix jouw organisatie kan helpen? Neem contact met ons op.

Directie en administratie
Customer Success Team
Business Development & Customer Projects
Support en Development