Auto CV Parsing

Verhoog jouw aantal relevante matches

Wij vinden het belangrijk dat jouw dagelijkse taken als recruiter zo makkelijk mogelijk en geautomatiseerd zijn, zodat jij kan focussen op wat echt belangrijk is. Start vandaag nog met Auto CV Parsing en bespaar kostbare tijd terwijl je de juiste kandidaten vindt.

Automatisch verwerken van cv’s

Deze oplossing zorgt ervoor dat bij elke nieuwe match, online sollicitatie of nieuwe kandidaat het cv automatisch wordt verwerkt en ontbrekende velden worden aangevuld in Carerix. Verhoog het aantal relevante matches voor je openstaande vacatures en optimaliseer de recruitment funnel. Op deze pagina lees je meer over de mogelijkheden van Auto CV Parsing en hoe je kunt voorkomen dat je relevante matches misloopt door ontbrekende informatie. Ontdek hoe Auto CV Parsing zorgt voor de ultieme match en hoe het jouw recruitmentproces efficiënter maakt.

Auto CV Parsing - Document processing

Bespaar tijd en vind snel en gemakkelijk de juiste kandidaten

Het handmatig parsen van cv’s is een tijdrovende taak waar veel recruiters geen energie van krijgen. Elk cv kost al snel een aantal minuten om handmatig te verwerken. In plaats van dit soort tijdrovende werkzaamheden wil je als recruiter inzetten op taken die je uitdagen en waar je echt het verschil kan maken.

Met Auto CV Parsing hoef je niet meer manueel te parsen. Bij elke nieuwe match, online sollicitatie, nieuwe kandidaat of in een bepaalde matchfase wordt het cv verwerkt en worden de lege velden van de kandidaat automatisch ingevuld. Ook worden bestaande cv’s aangevuld, zonder de bestaande informatie te overschrijven. De Auto CV Parsing werkt in maar liefst 29 talen. Ondersteunde formats zijn de meest gangbare Word- en PDF-versies.

Voorkom dat kandidaten buiten je zoekresultaten vallen

Het handmatig parsen van cv’s wordt vaak vergeten, waardoor je relevante matches misloopt. Een voorbeeld: je bent op zoek naar een bouwkundig uitvoerder in de regio Rotterdam. Je vult de zoekcriteria in met de plaats Rotterdam binnen een straal van 40 kilometer. Er komen kandidaten naar voren waarbij ‘’plaats’’ is ingevuld in hun profiel. Maar wat als het veld ‘plaats’ bij een kandidaat niet is ingevuld? Dan ontbreekt deze eventuele geschikte kandidaat in jouw zoekresultaten. Dit geldt ook voor belangrijke kenmerken zoals werkervaring en opleidingen.

De Auto CV Parsing vult de ontbrekende velden aan bij:

  • Basisgegevens
  • Werkervaringen
  • Opleidingen

Door alle velden in de bovengenoemde drie categorieën volledig in kaart te hebben, voorkom je dat kandidaten buiten je zoekresultaten vallen vanwege ontbrekende informatie.

Efficiënte recruitment funnel

Geautomatiseerde workflows kunnen de recruitment funnel aanzienlijk stroomlijnen. Bijvoorbeeld, na een sollicitatie kan een WhatsApp-bericht worden verstuurd met verrijkingsvragen. Dit vereist echter een correct mobiel nummer in het juiste formaat. Ongeveer 5% van de sollicitanten ontvangt geen WhatsApp-bericht vanwege onjuiste gegevens, wat de recruitment funnel vertraagt en extra handmatige acties vereist.

Onze oplossing zorgt ervoor dat bij het cv alle informatie automatisch wordt verwerkt en ontbrekende velden in Carerix correct worden aangevuld. Zo voorkom je fouten en optimaliseer je de recruitment funnel.

Kenmerken

  • Automatische verwerking van cv’s
  • Verrijkt lege kandidaat velden
  • Bestaande cv’s worden automatisch aangevuld
  • Overschrijft geen bestaande informatie
  • Ondersteunt Word en PDF versies
  • Werken vanuit de sollicitatie matchfase of vanuit een nieuwe kandidaat