Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Partners en Carerix

Om in te spelen op de behoeftes van klanten, werkt Carerix samen met professionele Partner om het succes op de arbeidsmarkt te maximaliseren.

Het Carerix Partnerecosysteem

Om samen met onze Partners de (gezamenlijke) kansen sneller en beter te converteren is Carerix in 2015 gestart met het Carerix Partnerprogramma. Het Carerix Partnerprogramma heeft als doel de verschillende partner samenwerkingsvormen te structureren en te optimaliseren om te komen tot een ecosysteem met de Carerix Software als middelpunt. Meer informatie en inzicht in de verschillende Partnerships vind je hieronder.

Wat onze partners zeggen
Kies een partnertype
Kies een integratie
Carerix Partner statussen

Gebaseerd op de intensiteit van de samenwerking en de ervaring van de Carerix Partner met de Carerix Software, zijn er drie verschillende partnerstatussen:

Registered Partner

Een Carerix Registered Partner krijgt deze status op het moment dat we minimaal één gezamenlijke klant hebben. Een verzoek hiertoe kun je bij de Carerix Partner Manager indienen.

Certified Partner

Een Carerix Certified Partner krijgt de status als deze voldoet aan de gestelde kwalificaties op het gebied van aantal gezamenlijke klanten, de duur van het Carerix Partnership en de vereiste geldige Carerix certificaten.

Experienced Partner

Een Carerix Experienced Partner krijgt de status als deze voldoet aan de gestelde kwalificaties op het gebied van aantal gezamenlijke klanten, de duur van het Carerix Partnership en de vereiste geldige Carerix certificaten.

Carerix Partner worden?

Wil je meer weten over het Carerix partnerprogramma of zou je graag partner willen worden? Vul dan onderstaand contactformulier in.

  • Om je zo goed mogelijk te kunnen informeren wat de Carerix oplossingen voor je bedrijf kunnen betekenen, gebruiken we je persoonsgegevens om periodiek relevante nieuwe informatie te verstrekken, uit te nodigen voor interessante bijeenkomsten, of andere contacten die je kunnen helpen in je keuze en gebruik van Carerix oplossingen. Zie ons privacy statement.