Carerix Keynotes

Carerix Keynotes is hèt online platform voor arbeidsmarktinformatie. Lees hier alles over relevante onderwerpen en thema’s en luister onze podcasts.

Upcoming event

Nu online: Een nieuwe podcast met Global People

Er staat weer een nieuwe podcast online samen met Global People. Taman Autar komt praten over hun bijzondere recruitmentstrategie. Global People werkt al ruim 15 jaar aan een werkgevend Nederland dat de diversiteit weerspiegelt van ons land. Waarin ieders talent herkend wordt, zich welkom voelt en multi etniciteit wordt gezien als een verrijking. Als meest snelgroeiende netwerk verbinden zij mensen die inclusief denken én doen! Nieuwsgierig geworden? Volg onze show op Spotify en beluister hem als eerste.

Volg onze show op Spotify

Nieuw online!

Binnen ons thema ‘Inclusiviteit en Diversiteit’ staat er weer een nieuwe Carerix Keynotes Podcast voor je klaar. Ditmaal met niemand minder dan Taman Autar van Global People. Deze Carerix klant zet zich volledig in voor een diversere arbeidsmarkt. Dit doen ze door onder andere een award uitreiking, events en hun speciale manier van recruiting. ‘Inclusief recruiten door Global People’ met Taman Autar.

“Ik krijg energie van het bij elkaar brengen van groepen die elkaar niet kunnen vinden, maar dat wel graag willen. Bij mijn cliënten zie ik dat de goede weg ingeslagen is wat betreft diversiteit, maar we zijn er nog lang niet!”

Nu te beluisteren

Tijdens de eerste podcast rondom het nieuwe thema gaat Marjolein in gesprek met Miguel van Bodegom Founder en CEO van CorTexter. Zij gaan het hebben over de combinatie van AI en inclusieve vacatureteksten schrijven. ‘Inclusief schrijven met technologie, hoe werkt dat?’

Programma Keynotes

Tijdens de Carerix Keynotes Podcast van maart voelt Marjolein Bouwer, Content en Events Marketeer bij Carerix sprekers aan de tand over ‘Inclusiviteit en Diversiteit in de recruitmentbranche.

 

 

Maak kennis met Taman Autar van Global People

Taman is van jongs af aan begaan met diversiteit. Zijn oom, een bekend publicist, kwam vroeger vaak bij het gezin thuis om te verhalen over de kracht van diversiteit. Daarnaast werkte Taman mee binnen het consultancybureau van zijn vader, dat maatschappelijke vraagstukken op de arbeidsmarkt behandelt.

Thema’s zoals diversiteit, culturele sensitiviteit en inclusiviteit behoren tot het werkveld en de kennis waarin Taman ervaring heeft opgedaan. Tijdens zijn studie Algemene Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht, liep hij vrijwillig stage bij een internationaal recruitmentbedrijf. Hier heeft hij de kneepjes van het vak leren kennen. Taman heeft met plezier gewerkt aan zijn commerciële en zakelijke vaardigheden, maar wilde graag een bijdrage leveren aan een betere wereld. Daarom koos Taman na zijn studie voor een maatschappelijke uitdaging als docent Nederlands voor statushouders.
Totdat hij Global People tegenkwam. Een organisatie die het resultaat gedreven denken combineert met maatschappelijke betrokkenheid. De missie van het creëren van een betere afspiegeling van de samenleving op de arbeidsmarkt spreekt hem enorm aan.

 

Miguel van Bodegom, een afgestudeerd organisatiepsycholoog, heeft zich gespecialiseerd in vernieuwing en innovatie, balancerend op het snijvlak van technologie en organisatiekunde.

Zijn carrière is gevormd door rollen als consultant, projectleider en interim manager en kreeg een nieuwe wending door ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie. Na enige jaren gewerkt te hebben aan verbeteringen in tijdelijke arbeidsrelaties heeft hij zijn expertise en passies samengebracht in zijn softwarebedrijf, CorTexter, waar hij technologie, innovatie, ondernemerschap en de arbeidsmarkt combineert om de toekomst van werk vorm te geven.

Alle afleveringen beluisteren? Volg onze show op Spotify.

Volg onze show op Spotify

Tijdens de vorige editie van de Carerix Keynotes hebben we uitgebreid stilgestaan bij het onderwerp: ‘Recruitment Automation en Recruitment Marketing’. Tijdens deze themamaand zijn Arco Westbroek CPO bij Carerix en Steven Vastenhoud Leading Data & Intelligence at Building Heroes aangeschoven om hun kennis en expertise te delen.

Recruitment Automation, ‘Hoe ver ga je?’ Met Arco Westbroek Chief Product Officer (CPO) bij Carerix

Diversiteit en inclusiviteit. Zeker in de recruitmentbranche krijg je deze term alom om je oren geslingerd. Maar, wat betekent het nou en welke voordelen kan jij hieruit halen als jij inzet op inclusiviteit en diversiteit in jouw recruitment strategie?
Zijn er tools die je helpen met het automatiseren van processen rondom dit thema en hoe waarborg je al deze informatie? Wij denken van wel! Lees in deze blog over de voordelen en we geven je handige tools die het interessanter maken om deze belangrijke en blijvende trend te implementeren in jouw recruitment strategie.

Lees de volledige blog »

Over een andere boeg met ‘Carerix Keynotes’

De ambitie van Carerix is bedrijven te ondersteunen op software gebied, zo kunnen onze klanten de ultieme match maken tussen kandidaat en vacature.
Echter, om dit succesvol te laten landen is meer nodig dan alleen ‘knoppen’. Carerix gaat verder dan alleen software. Met de kennis die wij in huis hebben willen we helpen Carerix te embedden en onderdeel te laten zijn van een optimaal personeelsbeleid.

Maak daarom kennis met ons nieuwe online platform ‘Carerix Keynotes’. Schrijf je in voor onze gratis digitale events, waar wij de verschillende thema’s toelichten. Volg hier het laatste nieuws rondom de ‘Carerix Keynotes’ zoals interessante artikelen, interviews, het programma en de sprekers tijdens onze podcasts.