Carerix Keynotes

 

Carerix Keynotes is hèt online platform voor arbeidsmarktinformatie. Lees hier alles over relevante onderwerpen en thema’s en luister onze podcasts.

Upcoming event

Nu online: Een nieuwe podcast met Generatie Z

De Keynotes zijn terug met een nieuw thema! Dit maal staat Generatie Z centraal en hebben we weer interessante sprekers uitgenodigd om hun mening te geven over de vooroordelen van Generatie Z. Zijn die wel terecht? En hoe bereik en verleid je Gen Z, digitaal. Samen met Mark Hopman neemt Marjolein Bouwer het digitale gedrag van Generatie Z onder de loep. Hoe bewegen zij zich online en wat is de beste manier om deze doelgroep te laten solliciteren op jouw vacature. Kom erachter in de nieuwste podcast 'Digitaal verleiden en bereiken van Generatie Z'.

Volg jij onze show al?

Nu te beluisteren

Deze editie van de Keynotes staat Generatie Z centraal en hebben we weer interessante sprekers uitgenodigd om hun mening te geven over de vooroordelen van Generatie Z. Zijn die wel terecht? En hoe bereik en verleid je Gen Z, digitaal.

In de eerste podcast over Generatie Z hebben Mark en Ruben, beide begin 20 al behoorlijk wat vooroordelen weten te ontkrachten. Nu we een beter beeld hebben van deze doelgroep gaan we erachter komen hoe we deze generatie het best kunnen bereiken en laten solliciteren op onze vacatures. Beluister de nieuwste Carerix Keynotes Podcast. Waarin Mark Hopman en Marjolein Bouwer het gesprek aangaan over het ‘Digitaal bereiken en verleiden van Generatie Z’.

Maak kennis met Mark Hopman

Mark Hopman is bij Carerix als Director Sales verantwoordelijke voor new business en de commerciële partnerships.
Hij brengt ruim 15 jaar ervaring mee in diverse commerciële rollen bij oa USG, Randstad en Manpower. Het overbruggen van het recruitment proces naar bruikbare technologie is wat hem drijft.
Carerix is een bekend ATS / CRM en behoort tot de marktleiders in Europa. Een platform welke de recruiters helpt de nieuwste technologieën volgens het lean recruitment principe in te zetten.

Generatie Z. Een nieuwe generatie, een nieuwe doelgroep en niet per sé met een positief imago. Maar is dat eigenlijk wel terecht? Deze razendsnelle, zelfredzame generatie groeit op met de nieuwste technologische ontwikkelingen en is niet bang om deze te omarmen en toe te passen in het dagelijks leven, zowel privé als zakelijk.

In dit artikel nemen we je mee in hoe jij die techniek kunt gebruiken om deze generatie, met een grootte van ruim 3,5 miljoen van de Nederlandse bevolking, te benaderen, binden en boeien. Welke valkuilen liggen er op de loer en hoe hou je deze jongeren vast?

Lees de volledige blog »

Een nieuw thema, een nieuwe podcast. Luister nu ‘Generatie Z alle vooroordelen de mond gesnoerd’ met Mark van der hoeven en Ruben Wagenaar. Beide begin 20, studeren, werken bij Carerix en hebben een druk sociaal leven. Zij hebben dagelijks te maken met de vooroordelen over hun generatie, maar zijn deze terecht? Beluister de podcast en luister naar hun mening.

Maak kennis met Mark en Ruben

Mark van der Hoeven, 22 jaar oud en werkt nu bijna een jaar bij Carerix op de sales afdeling. Mark zit nu in het laatste jaarvan de bachelor bedrijfskunde op de Erasmus Universiteit Rotterdam en woont ook sinds 2 jaar in Rotterdam in een studentenhuis. “Buiten mijn studie hou ik ervan om met leeftijdsgenoten naar een terras te gaan of om lekker naar de sportschool te gaan.”

Ruben Wagenaar, 21 jaar oud en is nu meer dan een jaar werkzaam bij Carerix op de CSM afdeling. Ruben woont ongeveer 2 jaar op zichzelf in Rotterdam, in een studentenhuis en is momenteel bezig met zijn laatste jaar van de bachelor Bedrijfskunde. “Op dit moment geniet ik ook volledig van mijn studententijd en probeer ik samen met mijn vrienden er alles uit te halen.”

 

 

Volg jij onze show al op Spotify? Luister hier alle podcasts terug van onder andere de Carerix Keynotes, maar ook de podcasts ‘Techtalk’. Mis nooit meer een aflevering en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op technisch en functioneel gebied.

Diversiteit en inclusiviteit. Zeker in de recruitmentbranche krijg je deze term alom om je oren geslingerd. Maar, wat betekent het nou en welke voordelen kan jij hieruit halen als jij inzet op inclusiviteit en diversiteit in jouw recruitment strategie?
Zijn er tools die je helpen met het automatiseren van processen rondom dit thema en hoe waarborg je al deze informatie? Wij denken van wel! Lees in deze blog over de voordelen en we geven je handige tools die het interessanter maken om deze belangrijke en blijvende trend te implementeren in jouw recruitment strategie.

Lees de volledige blog »

Over een andere boeg met ‘Carerix Keynotes’

De ambitie van Carerix is bedrijven te ondersteunen op software gebied, zo kunnen onze klanten de ultieme match maken tussen kandidaat en vacature.
Echter, om dit succesvol te laten landen is meer nodig dan alleen ‘knoppen’. Carerix gaat verder dan alleen software. Met de kennis die wij in huis hebben willen we helpen Carerix te embedden en onderdeel te laten zijn van een optimaal personeelsbeleid.

Maak daarom kennis met ons nieuwe online platform ‘Carerix Keynotes’. Schrijf je in voor onze gratis digitale events, waar wij de verschillende thema’s toelichten. Volg hier het laatste nieuws rondom de ‘Carerix Keynotes’ zoals interessante artikelen, interviews, het programma en de sprekers tijdens onze podcasts.