• Mid- en Backoffice

Exact

Exact software is een bedrijfssoftware die verschillende modules biedt voor financiën, projectmanagement, logistiek, CRM en meer. Het is bedoeld om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en efficiëntie te verhogen.

Kenmerken

Wat betreft de koppelingsmogelijkheden met Carerix, kan Exact software geïntegreerd worden met Carerix door middel van een connector. Deze connector zorgt voor een naadloze uitwisseling van gegevens tussen de twee systemen. Zo kan bijvoorbeeld informatie over klanten, facturen, offertes en producten automatisch gesynchroniseerd worden tussen Exact en Carerix. Hierdoor bespaart u tijd en vermindert u de kans op fouten.

 

Koppeling Carerix

De Connector van Solid Online vormt een tussenlaag en zorgt ervoor dat Exact en Carerix met elkaar kunnen lezen en schrijven. Je informatiestromen lopen naadloos naar inleners, leveranciers en je interne applicaties en, indien gewenst, terug. De communicatie tussen de systemen wordt ingesteld en de vertaalslag wordt in onze Mapping-module voor je ingeregeld. Hierdoor worden gegevens direct correct doorgeschoten voor verdere afhandeling. Solid Online zorgt voor het onderhoud op de koppeling. Als er iets wijzigt binnen een softwarepakket, blijft de koppeling dus automatisch up-to date. De koppeling is nu schaalbaar en toekomstbestendig. Het koppelen van je Carerix omgeving aan andere applicaties was nog nooit zo eenvoudig!

Gerelateerde integraties

Gerelateerd nieuws

Vraag meer informatie aan

Meer weten? Neem dan contact met ons op  voor meer informatie.