• Email & Agenda

Outlook

Microsoft Outlook is een programma dat onderdeel is van het pakket Microsoft Office voor Windows. Het is een personal information manager en e-mailclient.

Kenmerken

Outlook is een populaire e-mail- en agenda-applicatie ontwikkeld door Microsoft. Het stelt gebruikers in staat om e-mails te verzenden en ontvangen, agenda-afspraken te maken en bij te houden, en contacten te beheren.

Carerix kan worden geïntegreerd met Outlook, waardoor gebruikers naadloos kunnen communiceren en samenwerken met collega’s en kandidaten via e-mail. De integratie biedt ook de mogelijkheid om e-mails van kandidaten automatisch op te slaan in het bijbehorende Carerix dossier, waardoor het wervingsproces efficiënter wordt.

 

Koppeling Carerix

Via jouw Carerix applicatie is het mogelijk via de mailserver Outlook, mails te ontvangen in Carerix, en Carerix deze direct koppelt aan de betreffende dossiers (o.a. kandidaat, klant, contactpersoon) Via de Carerix Calendar is het mogelijk om afspraken te synchroniseren met Carerix. Plan afspraken in, deel agenda’s en plan Teams meetings in vanuit je Carerix applicatie.

Gerelateerde integraties

Gerelateerd nieuws

Dailey Pelgrims

Vraag meer informatie aan

Meer weten? Neem dan contact met ons op  voor meer informatie.