Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Carerix Keynotes

Digitale events met relevante en actuele onderwerpen uit de arbeidsmarkt. Wij brengen kennis die jij kunt gebruiken in jouw organisatie.
Kijk de Livestream terug »

Carerix Keynotes

Wij presenteren: ‘Carerix Keynotes’. Tijdens deze gratis digitale events bieden we je verschillende sessies aan over relevante en actuele onderwerpen uit de arbeidsmarkt. Wij brengen kennis die jij kunt gebruiken in jouw organisatie.

Kijk de Carerix Keynotes per spreker terug

Over een andere boeg met ‘Carerix Keynotes’

De ambitie van Carerix is bedrijven te ondersteunen op software gebied, zo kunnen onze klanten de ultieme match maken tussen kandidaat en vacature.
Echter, om dit succesvol te laten landen is meer nodig dan alleen ‘knoppen’. Carerix gaat verder dan alleen software. Met de kennis die wij in huis hebben willen we helpen Carerix te embedden en onderdeel te laten zijn van een optimaal personeelsbeleid.

Maak daarom kennis met ons nieuwe online platform ‘Carerix Keynotes’. Schrijf je in voor onze gratis digitale events, waar wij de verschillende thema’s toelichten en krijg uitgebreid de kans om ook zelf je vragen te stellen tijdens de sessies. Volg hier het laatste nieuws rondom de ‘Carerix Keynotes’ zoals interessante artikelen, het programma en de sprekers.