Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Carerix Keynotes Podcasts

De 'Carerix Keynotes Podcast' Donderdag 23 maart online: een gloednieuwe Keynotes Podcast over 'Recruitment Marketing'. Volg onze show op Spotify en beluister hem als eerste.

Volg de Carerix Keynotes Podcasts »

De Carerix Keynotes

De ‘Carerix Keynotes’ zijn terug! Deze maand zijn we er weer met een heel programma bomvol informatie over: ‘Recruitment Automation & Recruitment Marketing’. Lees onze blogs, interviews en luister naar onze podcasts met inspirerende sprekers die expert zijn op het gebied van Recruitment Automation en Recruitment Marketing. Hou de website in te gaten voor de volledige programmering en alle nieuwsartikelen.

Keynotes Programma

Abonneer je op de Carerix Podcast »

Tijdens de Carerix Keynotes Podcast voelt Marjolein Bouwer, Content en Events Marketeer bij Carerix sprekers aan de tand over Recruitment Automation en Recruitment Marketing.

  • Hij staat online! De gloednieuwe Carerix Keynotes Podcast: Recruitment Marketing ‘Waar begin je? Een kijkje in de keuken bij Building Heroes’ met Steven Vastenhoud Leading Data & Intelligence at Building Heroes
  • Nu te beluisteren: Recruitment Automation, ‘Hoe ver ga je?’ met Arco Westbroek Chief Product Officer (CPO) bij Carerix

Beluister hem op Spotify. Bekijk je de podcast met Arco toch liever op YouTube? Volg de link naar de video »

Nu te beluisteren

Een gloednieuwe Carerix Keynotes Podcast: Recruitment Marketing ‘Waar begin je? Een kijkje in de keuken bij Building Heroes’.

Er staat alweer een nieuwe Carerix Keynotes Podcast online. Deze keer gaat Marjolein in gesprek met Steven Vastenhoud over Recruitment Marketing ‘Waar begin je?’ En nemen we een kijkje in de keuken bij Building Heroes. Hoe kijkt Steven naar het opzetten van een goede Recruitment Marketing strategie en welke tools kun je daarvoor inzetten? Luister naar de marketing- en automatiseringsstrategie van Steven.

“Het belangrijkste is: Doen! Je hoeft niet groot te beginnen, het doen is al een hele stap”.

Maak kennis met Steven Vastenhoud
Mijn naam is Steven en werk mijn hele carrière al in de recruitmentbranche, 20 jaar inmiddels. Begonnen als recruiter en teamlead om me vervolgens te richten op het automatiseren en optimaliseren van alles wat maar kan zodat consultants en recruiters zich kunnen focussen op datgene waar ze echt waarde mee toevoegen.
Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen en inrichten van geautomatiseerde recruitmentsystemen en processen, met de daaraan gekoppelde onmisbare data intelligence.

Mijn kracht zit in de gecombineerde ervaringen en kennis die ik heb opgedaan, ik snap als geen ander de eindgebruiker van mijn systemen omdat ik die jarenlang zelf ben geweest. Ik kan deze gebruikerswensen vertalen naar processen en systemen en weet de mogelijkheden van systemen te vertalen naar toepassingen in het dagelijkse werkveld.

Steven Vastenhoud op LinkedIn »
Recruitment Marketing makkelijk maken

Recruitment Marketing. Een term waar je niet meer onderuit kan wanneer je jouw recruitment strategie uitstippelt. Maar, waar begin je? Hoe zorg je voor de juiste focus? Welke eerste stap neem je voor een marketingplan? En hoe weet je of je goed bezig bent? In dit artikel neemt Carerix je mee in de wereld van Recruitment Marketing. We helpen je op weg zodat je samen met de handige tools van Carerix direct aan de slag kunt met het leggen van de basis voor een uitstekende recruitment marketing strategie.

Vijf ‘easy ways’ om jouw recruitmentflow te automatiseren

Drukke dag en een volle agenda. Dit is vaker regelmaat dan dat het een uitzondering is. Meestal is het zelfs zo druk dat je opgeslokt wordt in de waan van de dag en je niet toekomt aan zaken die je eigenlijk graag zou willen oppakken, zoals het uitbouwen van je organisatie en het managen van je relaties. Lees deze blog en krijg 5 tips waarmee je gemakkelijk jouw repeterende werkzaamheden kunt automatiseren.

Over een andere boeg met ‘Carerix Keynotes’

De ambitie van Carerix is bedrijven te ondersteunen op software gebied, zo kunnen onze klanten de ultieme match maken tussen kandidaat en vacature.
Echter, om dit succesvol te laten landen is meer nodig dan alleen ‘knoppen’. Carerix gaat verder dan alleen software. Met de kennis die wij in huis hebben willen we helpen Carerix te embedden en onderdeel te laten zijn van een optimaal personeelsbeleid.

Maak daarom kennis met ons nieuwe online platform ‘Carerix Keynotes’.
Volg de Carerix Keynotes Podcasts waarin wij de verschillende thema’s toelichten. Volg hier het laatste nieuws rondom de ‘Carerix Keynotes’ zoals interessante artikelen, interviews, het programma en de sprekers tijdens onze podcasts.

Volg onze Carerix Keynotes Podcasts »