Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

theMatchbox 360Match

In 2019 lanceerde theMatchBox, 360Match een next generation search & matching oplossing die gebruik maakt van hybride AI technologie. Met 360Match kunnen Carerix gebruikers sneller en efficiënter kandidaten en vacatures matchen en besparen ze tot 20 minuten per zoekopdracht en ontdekken ze tot 30% meer potentieel in je eigen kandidaten of vacature database. Een mooie ROI voor elke recruiter.

Carerix gebruikers kunnen met behulp van de assisted matching module via een intuïtieve user interface onmiddellijk de juiste kandidaat of job terugvinden. De kracht zit in de ontologie die bij zoekopdrachten alle synoniemen, verwante begrippen meeneemt in de resultaten zelfs als er schrijffouten in het cv of de vacature tekst staan. Mede hierdoor mis je geen enkele kandidaat.

Dankzij een koppeling met Jobdigger Insights kan je eveneens jouw lead generation automatiseren. Voor elke kandidaat kan je matchende vacatures vinden in je eigen databank én in alle externe vacatures of job advertenties. Zo ontdek je automatisch nieuwe bedrijven waar je goede kandidaten kan voorstellen en meer omzet kan genereren.

Met behulp van maatwerk kan je deze processen ook vol automatisch laten verlopen en koppelen met andere tools zoals marketing automation (bijv. Hubspot / Mailchimp). Ook een koppeling met de VDAB is mogelijk voor het matchen van Vlaamse werkzoekenden met eigen vacatures of externe vacatures. Als search specialist wordt 360Match ook geïmplementeerd in job boards en candidate portals.