Step2Go

Step2Go biedt slimme oplossingen voor recruiters en werkgevers. Met behulp van het Step2Go Recruitment Platform wordt recruitment software toegankelijk voor werkgever en kleinschalige recruitmentbureaus Het platform biedt enerzijds schaalvoordelen in de inkoop van vacatureplaatsingen, maar biedt bovendien een creatieve mix van marketing tools waarmee een individuele organisatie profiteert van de marketingkracht van het collectie. Andere diensten bestaan onder andere uit employer branding, content marketing en op maat campagnes.

Samenwerking met Carerix

Step2Go levert als reseller de software van Carerix. Het Step2Go Recruitment Platform is speciaal ontwikkeld voor zelfstandige recruiters en kleinschalige recruitment bureaus. Met het in gebruik nemen van Carerix krijg je professionele ondersteuning in je dagelijkse werkzaamheden. Met een goed ontwikkeld CRM en kandidatenbeheer wordt je ontlast in je werkzaamheden.

Contactpersoon

Benieuwd hoe onze oplossing voor jou werkt?

Vraag een demo aan en zie hoe Carerix voor jou werkt. Op basis van jullie workflow en werkprocessen en onze ruime ervaring geven wij jou een gepersonaliseerde demo. Ook nemen we je mee in de technologische ontwikkelingen rondom recruitment.