Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Carerix Roadshow 2015

De Carerix Roadshow 2015 overtrof dit jaar alle verwachtingen in Theater Hotel Figi te Zeist. We kijken terug op een drukbezochte en enerverende middag met een knipoog naar James Bond. Naast een spectaculaire Keynote lezing sloten we de dag dan ook geheel in stijl af met de film Spectre.

“Slimme toekomstgerichte tools voor sales en recruiters”
De Roadshow stond in het teken van slimme CRM en ATS oplossingen, innovaties en relevante ontwikkelingen en trends in de werving & selectie- en detacheringsbranche met concrete vertaling naar de dagelijkse praktijk.

Samen met onze partners en klanten hebben we dit jaar weer veel aandacht besteed aan het opzetten van een interessant programma. Bijna driehonderd klanten namen deel aan de verscheidene inspirerende (parallel)sessies.

Foto’s van de Roadshow 2015

Overzicht Roadshow sessies

Keynote Recruitment 2016: Spectre… Or just plain reality?

Bas-WestlandWelke instrumenten heeft de recruiter anno 2016 ter beschikking? En wat leveren deze daadwerkelijk op?
Spreker: Bas Westland – ePeople

“His name is Westland… Bas Westland, en wees dus gewaarschuwd: hij neemt ons, op geheel eigen wijze, mee in de wereld van de do’s en de don’ts van recruitment anno 2015/2016. Als onze eigen laaglandse James Bond neemt Bas Westland ons mee op zijn ontdekkingsreis door het Spectre of Recruitment…: wat is nu al mogelijk, wat levert het op en vooral ook… Waar gaat het mis… En oh ja, is dit slechts een hersenschim of just plain reality anno 2015?”

Sessies

Carerix Innovaties en product aankondigingen

Arco-WestbroekOntdek de laatste product nieuwtjes rond de Carerix en partner oplossingen
Spreker: Arco Westbroek – Carerix

Carerix werkt permanent aan het verbeteren en verbreden van het product. Het is onze passie om voor je beste instrumenten te creëren, vaak samen met gerenommeerde partners. In deze sessie toont Arco Westbroek de meest recente ontwikkelingen en geeft helder aan op welke wijze het jouw business kan ondersteunen en versterken. De meeste nieuwe ontwikkelingen kun je meteen of snel na de roadshow gaan gebruiken.

Uitgebreide CRM in Carerix

Mark-HopmanSales en Werving & Selectie vanuit één systeem – de kracht van samenwerken geeft concrete resultaten
Spreker: Mark Hopman – Carerix

“Splits Sales” of “Blended Sales” modellen. Iedere organisatie heeft een eigen kijk op de klant benadering. Carerix heeft veel nieuwe CRM functionaliteit toegevoegd, waaronder een nieuw dossier voor “Opportunities”. De nieuwe mogelijkheden zorgen dat je beter in staat bent jouw prospect of klant te volgen. Ook verstevigt het het samenwerken tussen afdelingen. In deze sessie wordt de nieuwe functionaliteit getoond, alsmede, aan de hand van best-practices, uitgelegd hoe je snel resultaat kunt bereiken.

Sturen op cijfers met Carerix

Alwin-BaaijMeten is weten!
Spreker: Alwin Baaij – Carerix

Wegens het grote succes in de roadshow van 2014 staat deze sessie weer op het programma. Uiteraard met nieuwe en verbeterde Workflows en Dashboards. Op basis van best practices worden de beschikbare stuurmiddelen in Carerix toegelicht . Immers meten is weten! Workflow en processen zijn belangrijke stuurmiddelen voor jouw organisatie. Belangrijke ondersteuning voor de gebruiker zijn hierbij ook de flexibele velden en schermen van de nieuwe userinterface. Maar naast goede vastlegging zijn ook de juiste dashboards kritisch in het nemen van de juiste beslissingen. Op basis van “best practices” laat Carerix de laatste ontwikkelingen zien in Cx5.

Helpt “big data” je echt in het vinden van de juiste kandidaat?

Hoe Tamo (Talent Acquisition Marketing Optimizer) House of Talents ondersteunt
Sprekers: Wouter Verpoest – HRlinkIT en Pieter Claeys – House of Talents

In onze zoektocht naar dé geschikte kandidaat wordt online sourcing steeds populairder. Maar hoe weten we wat in deze complexe online wereld werkt en wat niet? Pieter Claeys van House of Talents gebruikt TAMO om het sollicitatie-traject van elk profiel in kaart te brengen: “Zo kunnen we binnen House of Talents voor elk profiel zien via welk medium de kandidaat bij ons solliciteert en kunnen wij voor de klant gerichte acties ondernemen. Hierdoor is het vinden van top kandidaten voor onze klanten eenvoudiger en sneller”. In deze sessie staat de TAMO oplossing centraal en wordt het gebruik binnen House of Talents toegelicht.

Recruitment, W&S, RPO, MSP, VMS: what’s in a name?

Vera-SleutelsBuzzwords, slimme business modellen of oude wijn in nieuwe zakken?
Spreker: Vera Sleutels – Carerix

Dienen deze termen een specifiek doel of slechts een ander woord met hetzelfde doel, namelijk het verbinden van werk aan mens en vice versa? Verschillen ze wezenlijk of zijn ze allemaal gewoon net even iets anders verpakt? Vera neemt je in deze interactieve workshop mee in een reflectie van de betekenis van deze termen en hoe hiermee om te gaan in jouw dagelijkse praktijk en daagt je uit om te reflecteren.

Carerix Tips & Tricks

Kelly-van-der-LaanHaal je alles uit jouw Carerix product?
Spreker: Kelly van der Laan – Carerix

In deze sessie tonen we alle handige en slimme onderdelen om jouw werken met Carerix nog leuker en doeltreffender te maken. Denk hierbij aan de mogelijkheden van nieuwe user interface, Outlook integratie, de flexibele workflow mogelijkheden, de videopitch, de nieuwe week- en maandstaat mogelijkheden, dashboards en nog veel meer beschikbare functionaliteit.

Data Driven Recruitment

Geert-JanHoe we met behulp van onze eigen data en inzichten beter dan ooit in staat zijn om talent te identificeren, te benaderen en te verleiden
Spreker: Geert-Jan Waasdorp – Intelligence Group

In deze sessie schetst Geert-Jan Waasdorp van Intelligence Group de actuele ontwikkeling en de trends in de werving & selectie en detacheringsindustrie. Daarbij staan de laatste (op data gebaseerde) trends en ontwikkelingen centraal die recruiters mogelijk maken om succesvoller te werven en beter talent aan de poort van onze opdrachtgevers neer te zetten.

Een mooie voorkant heeft een solide achterkant

Bo-StevensKoppel jouw Carerix applicatie op de juiste wijze aan jouw website en online kanalen en haal meer uit de markt
Spreker: Bo Stevens – Carerix

Uw online presence is vaak de eerste lijn naar jouw kandidaten, professionals en/of opdrachtgevers. Maar de online “voorkant” moet goed samenwerken met jouw Carerix’ achterkant. In deze sessie wordt aan de hand van de verschillende integratie mogelijkheden getoond welke mogelijkheden er standaard, of via jouw webbouwer tot stand gebracht kunnen worden. Aan de hand van duidelijke klantcases worden de mogelijkheden inzichtelijk gemaakt. Van simpele standaard koppelingen t/m uitgebreide specifieke integraties. Wat wordt gebruikt in welke situatie en wat levert het je op.

Het Carerix Partner eco-systeem