Getnoticed

Getnoticed is al meer dan tien jaar het Digital Recruitment Agency van Nederland. “Wat doen jullie dan”, is een vraag die zij regelmatig krijgen. Eigenlijk is het heel simpel, ze helpen klanten met twee dingen: bereik en conversie. De online recruitment marketeers maken, raken en activeren de doelgroep die de klant nodig heeft. De webbouwers creëren de ultieme werken-bij website of recruitment site om de gewenste doelgroep te laten reageren.

Samenwerking met Carerix

De juiste online infrastructuur op en rondom je werken-bij website, recruitment website, vacature website, landingspagina of mobiliteits-website dient optimaal te zijn ingesteld om succesvol te zijn in recruitment. Naast een goed converterende website zorgt Getnoticed ervoor dat jouw website voorzien is van alle technische specs, zoals koppelingen met traffic bronnen, ATS, analytics platformen en recruitment tools.

Online Recruitment Marketing
Wie is je doelgroep, zijn het actief of latent werkzoekenden? Ga je targeten op jobboards, social media en/of Google? Online recruitment marketing gaat over het definiëren van de juiste doelgroep en de candidate journey. Het uiteindelijke doel: de juiste conversie voor jouw wervingsvraagstuk. Door inzicht te hebben in alle relevante data weten zij precies waar ze vandaan komen, wat ze kosten en hoe ze bewegen. Zo kan marketing worden blijven gestuurd en geoptimaliseerd.

Contactpersoon

Gerelateerde partners

Benieuwd hoe onze oplossing voor jou werkt?

Vraag een demo aan en zie hoe Carerix voor jou werkt. Op basis van jullie workflow en werkprocessen en onze ruime ervaring geven wij jou een gepersonaliseerde demo. Ook nemen we je mee in de technologische ontwikkelingen rondom recruitment.